topp_banner

Gratulerer med 130 år, Fram!

Kjære IF Fram, aktive og alle medlemmer: gratulerer med 130 år med idrett, samhold og prestasjoner!

Av leder i IF Fram,
Bjørn-Erik Bjørnstad

Det er virkelig en milepæl som vi alle kan være stolte av. Gjennom alle disse årene har IF Fram vært en viktig del av Larvik, og har bidratt til å forme generasjoner av idrettsutøvere og skape minner som varer livet ut.

IF Fram har alltid vært kjent for sin lidenskap og dedikasjon til ulike idrettsgrener. Fra fotball til håndball, friidrett til skøyter, har klubben fostret talenter og gitt dem muligheten til å blomstre. Ikke bare har IF Fram skapt sterke idrettsutøvere, men også gode mennesker som har lært verdien av hardt arbeid, samarbeid og fair play.

Men IF Fram er mer enn bare en idrettsklubb. Vi er en familie. Et fellesskap som samler mennesker i alle aldre og bakgrunner, og gir dem en plattform for å vokse og utvikle seg. Gjennom trening, kamper, arrangementer og sosiale aktiviteter har IF Fram skapt et sterkt bånd mellom medlemmene, og har vært et sted der vennskap for livet er formet.

Mitt første møte med klubben ble som keepertrener sesongen 2007. Jeg hadde flyttet fra Oslo i 2001 og helt ærlig kjente jeg savn etter storbyen. Da våren kom og kampene startet i Framparken forstod jeg hva det var jeg hadde savnet.

Ikke storbyen med alle muligheter den har å by på. Nei, jeg hadde savnet et fellesskap, med lidenskap og glede. Engasjerte og imøtekommende mennesker ønsket meg velkommen i klubben. De påfølgende år vant vi «Klubben i mitt hjerte» og klubben fikk en stor plass i mitt hjerte.

Jeg kjenner meg som Larviksboer og er veldig stolt av klubben vår. Fremoverlente, Rause, Ansvarlige og Medmenneskelighet er gode verdier å leve etter, det tilstreber vi i Fram hver dag.

130 år er ikke bare en markering av fortiden, men en påminnelse om at fremtiden er like spennende. IF Fram har allerede oppnådd mye, men det er fortsatt så mye mer å se frem til.

Med dedikerte trenere, støttende foreldre og talentfulle utøvere er jeg sikker på at IF Fram vil fortsette å være en sterk kraft innen idretten og fortsette å inspirere kommende generasjoner og skape gode mennesker.

Avslutningsvis vil jeg si tusen takk til alle involverte i IF Fram. Dere har lagt ned utallige dugnadstimer med innsats og engasjement for å gjøre klubben til det den er i dag.

Klubben vår skal feires skikkelig til sommeren og vi kommer tilbake med informasjon om planene når de endelig vedtatt.

Gratulerer med 130-årsjubileet, og lykke til med alle fremtidige aktiviteter!