topp_banner

Brian har signert: – 100 prosent match

Han rakk å begeistre publikum i Framparken i fjor høst med sin oppofrende spillestil og nese for mål. Nå er Brian Lysebo Johansen klar for å bøtte inn mål for Fram i 2024! 

– Det føles veldig bra å ha signert. Jeg har ventet på det i et par måneder og egentlig vært klar for det lenge. Jeg gleder meg til sesongstart, sier Brian. 

Grunnskolelæreren fra Sandefjord kom til Fram på en korttidskontrakt i fjor høst, etter å ha imponert stort for Elverum i 3. divisjon. Der scoret han 12 mål på 14 kamper i 2023. 

I Fram var han innledningsvis reserve for Marcus Hällström, men fikk etter hvert noen kamper fra start, der han scoret både mot avdelingsvinner Egersund og Ørn Horten. 

Jeg har trivdes i klubben helt siden jeg kom i fjor høst. Jeg liker troppen som er her, og jeg trives godt under den nye treneren. 

Brian legger lista på 20 mål for 2024-sesongen.

– Hva er inntrykket ditt av ham? 

– Jeg får lov til å gjøre det jeg føler for offensivt og kan spille på instinkt. Allerede kjenner jeg at jeg kommer til å trives. Jeg spiller med selvtillit om dagen, sier Brian. 

Han legger lista høyt for seg selv foran sesongen i 3. divisjon – der Fram blant annet er i avdeling med seks lag fra Rogaland og fire fra Agder. 

– Hvis jeg spiller spiss hele sesongen er målet rundt 20 scoringer. Da skal jeg være fornøyd. Jeg vil først og fremst rykke opp, men jeg har en klar målsetting om å score mye mål også. 

– Hva tenker du om den offensive slagkraften i laget nå? 

– Jeg gleder meg til å løpe i bakrom med de pasningsføttene vi har bak og rundt meg. Det er vanskelig å si for mye om nivået i avdelingen vår, men det skal være muligheter for å kjempe der oppe, sier han. 

Brian er en av flere som har trent med Fram siden oppstarten uten å ha kontrakt, og han håper flere av dem slår følge og signerer i tiden framover. For enn så lenge er det for få spillere på trening. 

– Treningene har vært gode for oss som er her og gutta jobber knallhardt. Men vi må ha flere mann. Sånn er det uansett ofte i januar, sier han. 

Trener Andreas Drugge merker godt at Brian er motivert for det som skal komme. 

– Det er en spiller som har vært tydelig på at han vil være i Fram og trives bra med guttene. Da vi hadde en prat om hvordan jeg ønsker at ting skal se ut, stemte det godt overens med hans egne ønsker. Så jeg tror matchen er 100 prosent. 

– Hva betyr denne signeringen for Fram?

– Det er fantastisk at det løste seg. Vi vet at det bor mange målpoeng i ham. Men det finnes også mye intensitet og løpskraft der. Brian er som en vulkan, så det blir tydelig for de andre både hvor han vil ha ballen, men også på måten han starter presset, sier Drugge.