topp_banner

Disse spillerne vant kåringene i 2023

Sesongen 2023 er historie. Heldigvis, vil nok enkelte hevde, med lørdagens lettere traumatiserende opplevelse friskt i minnet. Men selvsagt kan vi ikke grave oss helt ned heller!

For selv om det ikke akkurat var eufori, jenka og allsang som kjennetegnet helgas avslutning for A-laget, er det noe som heter at «The show must go on.»

Og vi hadde tross alt noen ganske kule plakater å dele ut, med Joachim Hellenes som kunstnerisk ledsom velgjører, i forbindelse med følgende tre kåringer: 

 𝟏. 𝐀̊𝐫𝐞𝐭𝐬 𝐬𝐩𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫 – 𝐬𝐭𝐞𝐦𝐭 𝐟𝐫𝐚𝐦 𝐚𝐯 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤𝐮𝐦.

Vi hentet inn stemmer fra flere av dere som så hjemmekampen mot Ørn. Mac Laham sanket majoriteten av stemmene, med Jonas Bruusgaard og Miguel Vieira på de neste to plassene.

 𝟐. 𝐒𝐩𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫𝐧𝐞𝐬 𝐚̊𝐫𝐞𝐭𝐬 𝐬𝐩𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫

Her var det ingen tvil i spillergruppa, og Miguel Vieira dro hjem en klar seier. Nummer to på lista var Jørgen Kili Fjeldskår.

 𝟑. 𝐀̊𝐫𝐞𝐭𝐬 𝐠𝐣𝐞𝐧𝐧𝐨𝐦𝐛𝐫𝐮𝐝𝐝.

Fotballstyrets valg falt på Martin Anthonsen Wuhrschmidt, som markerte seg umiddelbart da han gjorde sin inntreden i midtforsvaret i høst. Her blir det spennende å følge utviklingen videre!

Samme Wuhrschmidt mottok også «årets hjulkapsel» fra sponsor Toyota Larvik, som den spilleren de mener fortjente en ekstra oppmerksomhet etter årets sesong. Nå skal vi slikke sårene etter nedrykket, og så starter jobben med å slå kraftig tilbake neste sesong!