topp_banner

– Føler oss mer fryktløse

To gode prestasjoner på rappen mot lag fra øvre halvdel har gitt Fram-laget selvtillit. Nå venter en av årets på papiret tøffeste bortekamper. 

– Vi gleder oss veldig, sier trener Haakon Lunov foran møtet med hardtsatsende Arendal. 

Laget som opererer med et av de høyeste budsjettene i avdelingen var spådd å være med i opprykkskampen helt inn, men ble hektet av tidlig i høst etter overraskende tap mot Brattvåg og Fløy. 

Den siste tiden har de tilsynelatende justert seg inn igjen. Likevel er det en Fram-gjeng med tro på tre poeng som setter seg på bussen til Arendal lørdag formiddag. 

Fram har imponert i sine to siste kamper mot lag fra øvre halvdel av tabellen. Her Erik Nordengen mot Notodden.

– Vi er på vei inn i en stim med bedre prestasjoner. Nå har vi tatt fire av seks poeng mot Notodden og Kjelsås, og burde stått med seks av seks. Vi må bare jobbe for å fortsette den trenden, og ha trua på det. Jeg synes blikkene og innstillingen til gutta viser at de har det. 

– Hva har vært bedre i de siste kampene? 

– Først og fremst føler vi oss mer fryktløse. Vi har sluppet håndbrekket litt. Vi har gjort noe med internkommunikasjonen, både fra trener til spiller, men også fra spiller til spiller. Det har vært mer humør og glede, og det hjelper alltid på spillegleden. Og så har det vært nøkkelen i tidligere motgangsperiode at vi ikke har løsnet opp for mye, men stått i det og jobbet knallhardt for å komme ut av det, sier Lunov. 

Bedre internkommunikasjon, mer humør og mer spilleglede. Det er noen av faktorene Haakon mener er blitt bedre den siste tiden.

Mens Egersund og Lyn har stukket fra i toppen av tabellen, er det svært jevnt og tett lenger ned på tabellen. Fram er ett av kanskje sju lag som kjemper for eksistensen i divisjonen. 

– Hvordan ser du på mulighetene for å hente poeng i Arendal?

– De er et godt lag, som spiller veldig god angrepsfotball. Vi må være veldig gode i det defensive spillet og stå imot. Hvis vi kan klare å få med oss noe derfra vil det være kjempebra. Men vi går for tre poeng, sier Lunov.