topp_banner

Inviterer til næringslivssamling

‘Larvik Framfor alt’ – årets spennende næringslivssamling for samarbeidspartnere og andre interesserte torsdag 17. august på Vadskjæret Restaurant.

Vi ha også i år ett spennende program med aktuelle foredragsholdere, mingling mulighet for god mat og drikke. Har dere som bedrift, som ikke allerede er i sponsorpoolen lyst til å kjøpe plasser og delta med personer på seminaret nøl ikke med å ta kontakt!

Ta med deg kollegaer på fin og nyttig kveld på Vadskjæret. Et dere ikke samarbeidspartner, ikke noe problem, åpent for alle. Larvik framfor alt, løfter opp alt det spennende som skjer i Larvik, og Larvikinger i spennende roller. Faglig påfyll og mingling. Meld dere på. Fram Larvik – Framsnakk siden 1894Sammen med samarbeidspartnere Sparebank1 Sørøst-Norge og Vadskjæret Restaurant.

Bedriftstilbud:
3 plasser på ‘Larvik Framfor Alt’: 3 middager, 3 velkomstdrikker, pluss 3 sesongkort til Framparken ut sesongen – kr 5.000,-

Spørsmål eller påmelding til Halvor Eia Bringedal

Mobil: 98 47 84 81
eller
e-post: halvor.eia.bringedal@outlook.com