topp_banner

Pressemelding Fram Larvik Fotball

Fram Larvik Fotball har hatt suksess denne sesongen og rykket opp til PostNordligaen. Vi har hatt et godt og profesjonelt samarbeid med hovedtrener Haakon Lunov i to år, men etter innledende forhandlinger om videre kontrakt har vi ikke kommet til enighet. Vi har derfor blitt enige med Lunov om å avslutte videre forhandlinger.

Lunov har familie med små barn i Oslo og ønsker å prioritere dem. Det har Fram fotball stor forståelse for. 

Vi takker Lunov for den flotte innsatsen han har gjort for Fram fotball, takker for opprykket og ønsker han lykke til videre i trenergjerningen. 

Fram Larvik Fotball ser nå på andre kandidater til å lede laget vårt i den spennende sesongen i PostNordligaen i 2023.

I forbindelse med saken uttaler Lunov følgende:

Framilie og familie – vi jobbet for at det skulle gå hånd i hånd, men det gikk dessverre ikke denne gang. Men etter to år er jeg så heldig at jeg føler meg som en del av Framilien, og vi har bygd sterke bånd til å oppnå god utvikling og resultater sammen også.

Jeg ønsker å takke alle supportere som har bidratt med stort engasjement, sponsorer som støtter oppunder Fram og Larviksfotballen, klubben som har stått sammen med meg i gode og utfordrende tider og spillerne som har skapt en garderobe og kultur jeg er stolt av.

Fram Larvik Fotball, torsdag 10. november 2020