topp_banner

2 – 1 BORTE MOT HALSEN

Frammane klare for 2.div. igjen etter ett år i 3!

Startoppstilling: (1) Miguel Vieira, (4) Jonathan Rydjord Pettersen, (5) Liiban Ahmed, (8) Brahian Mosquera, (15) Marius Jacobsen, (7) Petter Nilssen Einarson, 17) Jonas Bruusgaard, (30) Pa-Modou Jatta, (10) Daniel Flaathe-Simonsen, (11) Mac Laham og (20) Musa Joof Dubois.

Før søndagens lokaloppgjør og serieavslutning i Bergeskogen var det klart at frammane med ett poeng ville være sikret opprykk – uansett hva som skjedde i kampen Follo – Pors.

1.omgang ble sjansefattig og mer preget av innsats enn fint spill. Såpass tøff fra hjemmelagets side i åpningsminuttene at de rød-grønne nok var heldige som ikke fikk se det gule kortet! Ingen skal i hvert fall beskylde Halsen for å gjøre opprykkskampen lett for guttene våre!

Da vi passerte kvarteret av omgangen, fikk frammane frispark på ca. 25 meters hold – med Mac som eksekutør. Han sendte en skummel dupper inn foran mål. Halens keeper – Ylli Ejupi – så ut til å ha kontroll på ballen, men glapp den ned foran målstreken. Der var Jonas påpasselig framme og sendte den inn i nettmaskene.

Dermed 1 – 0 til guttene våre, som skulle bli stillingen til pause. En noe heldig scoring, men ikke ufortjent! Frammane hadde nemlig hatt mer brodd i spillet sitt enn hjemmelaget, selv om det før pause ikke var noen markert styrkeforskjell på lagene. I omgangens siste ordinære spilleminutt var Halsen svært nær å utligne!

De første 10 minuttene etter pausen var ganske jevnspilte, uten at lagene kom til noen stor målsjanse.

Så innledet guttene våre i 57. min – med 5 cornere i løpet av mindre enn 2 minutter (rekord?) – en dominans som både spille- og sjansemessig skulle vare kampen ut.

I 61. min dro Petter til med et godt langskudd like utenfor. Minuttet etter hadde Johan (Gulliksen) – 3 minutter tidligere kommet inn for Musa –en stor sjanse med et skudd som keeper med en beinparade fikk avverget til corner. I 65. min. ble vi vel snytt for straffespark da Mac for full fart mot mål ble sendt i gresset innenfor 16-meteren

Flere store sjanser fulgte for guttene våre. Det var derfor en kalddusj og imot kampens gang da Kristian Istre i 78. min. var påpasselig framme på en retur på et frispark og utlignet for hjemmelaget. Allerede 3 minutter senere var det imidlertid klart for ledelse igjen til guttene våre. De fikk frispark på hjørnet av 16-meteren. Det plasserte Mac på lekkert vis opp i motsatt kryss – og 1 – 2 i Bergeskogen.

Dermed en høyst fortjent Fram-seier i en kamp, der Halsen kan takke storspill av Ejupii i 2. omgang for at tapet ikke ble mye større!

Øvrige bytter: 60.min:Abdo Bahre inn for Jonas, 81: Uno Kristian Pedersen for Brahian og i 90: Martin Kaupang Henriksen for Daniel og Modouba Coker for Mac.

Gult kort: Jonas

Øvrige resultater:

Follo –Pors: 3 – 2, FK Eik – Randesund: 0 – 0, Sprint-Jeløy – Sarpsborg 08 2: 3 – 1, Urædd – Fredrikstad 2: 1 – 7, Mandalskameratene – Express: 3 – 2 og Start 2 – Vindbjart: 0 – 0

12Start 2   2607 05 14  44 – 57  26
13Express   2605 04 17                                                    33 – 66  19
14Urædd   2603 06 17  27 – 72  15