topp_banner

Sjekk hvem vi har sikret oss

Han har hatt suksess og han blir med oss videre. Marius Jacobsen (22) har signert for tre nye år.

Torsdag brakte vi nyheten om at hovedtrener Haakon Lunov forsvinner, men i dag kan vi bringe den gledelige nyheten om at Marius blir. Kantspilleren har gått gradene og hevet seg for hver sesong. I år har han vært suveren og Fram fotball er både glade og fornøyde over å ha sikret seg Marius med videre. Torsdag skrev han under på en treårskontrakt med Fram Larvik Fotball.

– Marius bygger kontinuitet i klubben og velger tre år til selv om treneren forsvinner. Han er en lokal gutt som vi skal fortsette å satse på sammen med flere lokale, sier leder i sportslig utvalg, Jostein Jensen.

Fram har tro på 22-åringen og at han klatre videre.
– Vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre han enda bedre, og så vet han godt selv nå hva som må i potten for å ta de neste stegene som han ønsker, sier Jensen.

Fantastisk klubb

– Jeg valgte å forlenge med Fram fordi det er en fantastisk klubb som stadig er i utvikling. Vi har et veldig fint fundament som er blitt lagt nå under Haakon sin tid, og som det blir morsomt og spennende å bygge videre på. Det er blitt satt sammen en utrolig bra spillerstall som er kompetetiv og ønsker hverandre godt, så forholdene for god utvikling er til stede, sier Marius.

Han ønsker å utvikle seg videre og mener Fram er stedet der det vil skje.

– Fasilitetene på Fram nå gjør hverdagen bra for både klubb og spillere og legger til rette for at vi kan yte vårt beste. Ikke minst også videreutvikle seg. Med den profesjonaliteten som bygges på Fram nå, føler jeg dette er en utrolig fin arena å være på for å videreutvikle meg. Ikke minst er det veldig morsomt å ta del i9 det engasjementet det er rundt klubben i byen nå. Det er alltid mye folk som kommer på kamper for å hjelpe oss fram. Så det er en utrolig morsom klubb å spille for som har et så stort publikumssnitt på kampene. Det ser jeg fram til videre, sier Marius.

Flere signeringer

Jensen opplyser at Fram fotball er i dialog med flere spillere.

– Slik det ser ut nå så vil det komme flere signeringer den neste uken. Uten å nevne navn så kan du si at det er en veldig positiv spillergruppe som vi er i dialog med. Selv med trenerbytte så virker det som de ønsker å fortsette. Det er også en del av gamet – spillere og trener kommer og går.
Jeg har god tro på at vi får med mange av dem vi ønsker å ha med videre, sier Jensen.

Etter opprykket har det også vært stor interesse fra andre spillere og fra agenter.