topp_banner

– Vi er klare

Det har blitt mye ansvar på banen for kaptein Batu Sowe de siste kampene. Den unge forsvarssjefen har måttet se flere av medspillerne bli satt på sidelinjen, men med etablerte spillere nå tilbake fra skade, kan ansvaret bli delt på flere.

– Det er helt klart en fordel å få tilbake de skadde spillere. Det er gode spillere, som også er ledertyper, sier Sowe.
At Fredrikstad 2 er et reservelag til et Obos-ligalag mener han har liten betydning for forberedelsene til kampen.
– Vi har alltid samme tilnærming, uansett motstander. Vi er klare, smiler kapteinen.
Og smil kommer det også fra Frams andre kaptein, Petter Nilssen Einarson, som melder seg klar til å kjempe i drakta igjen.
– Jeg har fått trent godt alternativt, blant annet styrke. Nå er jeg skikkelig klar til lørdag, forteller Nilssen Einarson, som syntes det var nervepirrende å sitte på tribunen å se på mens lagkameratene spilte.
– Det var verre å sitte der enn å være på banen, så nå skal det bli godt å komme i gang igjen.Det er altså et komplett kapteins-team som melder seg klar til kamp på lørdag, i tillegg til Jonas Bruusgaard og Daniel Flaathe-Simonsen – så er det som alltid trenerne som tar ut laget.