topp_banner

Positive nyheter på skadefronten

Fire spillere fra startoppstillingen da sesongen startet har vært ute med skade de siste kampene. Nå er de på vei tilbake – alle sammen.

Daniel Flaate Simonsen og Jonas Bruusgaard ble satt på sidelinjen allerede etter 4. serierunde av overtråkk på trening, Thomas Kongerud måtte halte av banen mot hjemme mot Urædd og Petter Nilssen Einarson måtte gi seg etter å ha satt inn den avgjørende straffen mot Ørn Horten i cupen.

Petter Nilssen Einarson måtte gi seg etter å ha satt inn denne avgjørende straffen mot Ørn Horten i cupen.

Trener Haakon Lunov bekrefter at alle er tilbake på treningsfeltet.

– Vi må vurdere hvordan den fysiske formen deres er, før vi vurderer om de skal være med i startelleveren eller i troppen til kampen, sier trener Haakon Lunov.

At alle kan være aktuelle for lørdagens kamp er uansett gode nyheter for Fram-laget, som de siste fire kampene har spilt uavgjort.

– Nå er vi i en omstillingsfase, sier Lunov og forklarer;

– Det har blitt for mye resultatfokus, og det gir slitasje. Vi må legge resultatene bak oss og fokusere på neste kamp – på å hjelpe hverandre, jobbe for hverandre, pushe hverandre og å ha spilleglede og ha det gøy sammen.

Og med fire spillere tilbake blir det i hvert fall mer kamp om plassene i laget, det får forhåpentligvis Fredrikstad 2 merke på lørdag.

Et skår i all gleden er at Abdo ‘Abbe’ Barhe tråkket over på gårsdagens trening, og det er fortsatt usikkert om han er klar for spill på lørdag.