topp_banner

Toyota Larvik Fotballskole

I samarbeid med Toyota Larvik ønsker Fram Fotball Barn og Ungdom velkommen til fotballskole 20-23.juli for både jenter og gutter i alderen 7 til 13 år (f. 2015 – 2009). 

Bli med på årets fotballskole i Framparken midt i Larvik!
Her vil dere få et fotballopplegg utarbeidet av trenere fra A-laget til Fram, Armin Ghasemi (UEFA-B) og Haakon Lunov (UEFA-Pro). Spillere fra Frams A- og junior-lag vil bidra som instruktører.  

Både Armin og Haakon har lang erfaring fra spillerutvikling i både Odd og Strømsgodset, hvor de bidro til utviklingen av en rekke unge spillere som nå har kamper i norsk Eliteserie og aldersbestemte landskamper. Haakon har jobbet i flere trenerteam som har vunnet seriegull, bl.a. i Strømsgodset og Celtic i Skottland. Her jobbet han også tett med spillere som verdenskjente Virgil van Dijk.

Det blir fire dager med mye fotballmoro og øvelser tilpasset aldersgruppene. Alle som har lyst til å lære litt mer om fotball kan melde seg på, uavhengig av ferdighetsnivå. Vi har fokus på fotballglede og utvikling uavhengig av hvilke ferdigheter du har i dag!  

Fotballskolen varer fra kl. 09:00 til 15:00, dagen vil bli delt opp med økter før og etter lunsj. 

Lørdag avslutter vi med å se Frams A-lag spille kamp mot Randesund på Fram Stadion (kl. 16 til kl. 18). Vi får et eget felt og foreldre er velkomne til å se kampen med barna sine.

Pris: kr. 1.690,-
Påmelding her!

Dette inkluderer:

  • Treningsskjorte
  • Drikkeflaske
  • Gymbag/gympose
  • Lunsj fra Meny Øya Larvik
  • Billetter til A-lagskamp for barn og foreldre

Ofte stilte spørsmål:
Når kan vi levere og hente?
-Det vil være mulig å levere fra kl. 08:00 og kan hentes kl. 16 -gi nærmere beskjed ved levering evnt.

Får man mat?
-Ja det vil bli servert lunsj og man kan få litt frukt mellom øktene.

Hvor møter man opp?
– Møt opp ved tribunebygget, foran inngangen til Kon Tiki Helsepark.

Vi ber om samtykke til fotografering  under fotballskole og til lagring av disse for bruk i markedsføring av fotballskole og IF Fram. Alle bilder vil bli brukt uten navn dersom ikke ytterligere samtykke til dette er gitt. Persondata vil bli lagret i henhold til GDPR.