topp_banner

Kan slå hvem som helst

Fram-trener Haakon Lunov mener Framane kan slå hvem som helst når de er på sitt beste. Søndag venter Mandalskameratene borte for et Fram-lag som har tre uavgjorte på de siste kampene. Før søndagens kamp ligger Fram i tetsjiktet i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4 og jager igjen på topplasseringen.

– Vi vet det blir en tøff kamp mot ligaens så langt beste angrepslag, men vi vet også at vi kan slå hvem som helst om vi får ut vårt beste, understreker Lunov.

Intensiv uke

Fram har hatt et hektisk kampprogram den siste tiden, men er fit for fight og klare til å kjempe om poeng.

– Etter en intensiv uke med 3 kamper på 8 dager, inkludert en cupkamp med 120 minutter pluss straffekonk, så har vi fått restitutert oss godt. Vi har fått trent noen gode økter sammen i forberedelser til kampen mot MK. Fra treningene å tolke så reiser vi med en gjeng som virker å glede seg til kamp og å konkurrere igjen, lover han.

Skader

Det unge Fram-laget har slitt med skader den siste tiden, men nå er det grunn til å glede seg. Flere kan snart være tilbake i troppen etter skadeavbrekkene, noe som lover godt for kampene framover. Jonas Bruusgaard og Daniel Flaathe Simonsen, som begge har vært framtredende for Fram i sesongstarten, er blant spillerne som snart kan være tilbake i Fram-drakta.

Mot Mandalskameratene blir det imidlertid ingen gjensyn med spillere som har vært ute med skade.

– Ingen er tilbake fra skade ennå, men det nærmer seg nå for flere av dem som har vært og er ute. Vi begynner å se dem igjen under fotballøktene og det er alltid et godt tegn, forteller Lunov.

Kampen mot Mandalskameratene går søndag 29. mai kl 15:00 på Idrettsparken stadion, Mandal.