topp_banner

Rapport fra Gatelaget

Sola skinner, ihvertfall i skrivende stund. Klokka er stilt fram og det er vår.

Det betyr for veldig mange det nærmer seg tida da det skal spilles fotballkamper.

Det gjelder også for oss som er med på Frams eminente Gatelag.

Onsdag 6. april spilte vi vår første seriekamp , borte mot selveste Strømsgodset. Litt skader og sykdom gjorde at vi stilte med en litt liten tropp til denne kampen. Men det gjorde ingen verdens ting. Vi spilte en god kamp i Fair Playens ånd og fighta som løver. Når 2 x30 minutter var over så var det en sliten gjeng som takka 

Strømsgodset for en artig kamp. Overmakten blei for stor denne gangen og resultat tavla viste 11 -4 til hjemmelaget.

Men som vår kaptein Tommy B sa , med et smil om munnen,  etter kampen under felles pizza med Godset. «Gjør dere klare til høsten og returoppgjøret i Framparken. Da skal vi ta revansje!

Vi ser nå fram til neste kamp borte mot Notodden mandag 25 april .

Etter det så går det slag i slag med kamper fram til oktober.

Vi gleder oss stort til lokaloppgjøret mot Sandefjord Fotball med ikke helt ukjente Roger Iversen og Petter Olsen ved roret. Og kanskje vi slipper til på selveste Intility Arena 1 juni da vi skal vise Vålerenga hvordan man skal spille fotball. Med andre ord mye å glede seg til i sesongen 2022.

På veien dit så har vi trena og kosa oss i hele vinter. To treninger hver uke. Vi møtes til trening tirsdager og torsdager og spiser alltid en fantastisk frokost tilberedt av våre supre gourmetkokker Inger Anne Faugstad og Anne Ramberg Vik, før vi trener fotball.

Med på treningene på torsdager så har vi med oss 3 til 4 innsatte i Larvik Fengsel. Det er en sak både vi og guttane i fengslet setter veldig pris på. Her kan du lese litt om når vår meget gode samarbeidspartner  Ole Johnny i Toyota Larvik troppa opp med sko til guttane. Bare ett ord å bruke her : FANTASTISK ! Les saken HER

Vi har også vært en tur i Stabæk og spilt en treningskamp mot våre gode venner i Stabæk. Her ser du «artikkelen» som blei lagt ut på Stabæk sine hjemmesider etter kampen. Les saken HER

Frams Gatelag er et fotballag for personer som har eller har hatt problemer knytta til rus , eller har psykiske utfordringer. Er du, eller kjenner du noen som kunne tenkt så å være med oss, så er det bare å ta kontakt med meg på arilda@iffram.no eller 459 52 317. Mer informasjon om tilbudet vårt finner du her :https://iffram.no/fotball-gatelag/

Da ønsker alle Frams Gatelags spillere og «staben» med følgende : Mo, Armin, Inger Anne, Anne, Marte og Arild lykke til med fotballsesongen 2022 til store og små fotballspillere i hele Norge. Og en aldri så lite spesielt lykke til Frams A-lag i sesongen. FRAMMANE !!!