topp_banner

Gave til Gatelaget fra Toyota Larvik

For noen dager siden fikk Gatelaget seg en liten overraskelse da de jobbet med de siste forberedelsene til seriestart som er 6. april.

Nytt siden sist er at på Gatelagets treninger på torsdagene bruker nå å ha med seg 3-4 innsatte fra Larvik Fengsel. Disse spillerne har manglet litt på utstyrsfronten, noe Toyota Larviks Ole Johnny Christiansen hadde fått med seg.

– Jeg tok meg en tur ned på treningen hvor det var en humørfylt gjeng som trente og storkoste seg. Det var da en stor glede og kunne overbringe dem noen par med fotballstøvler til Stian som deres er representant fra fengselet. Det var moro å se gleden!

Gatelagets Arild Moe Anundsen kan ikke få fullrost den lokale bedriften for bidragene til gjengen på Gatelaget.

– Èn blir jo bare glad når en mann som Ole Johnny dukker opp. Uansett tid og sted. Vi har et fantastisk samarbeid med Toyota Larvik. Her vil jeg gi en tulipan til Ole Johnnys kollega Jarle Myrdam. Aldri nei i hans munn når vi må låne en bil plutselig og uforutsett når vi trenger framkomstmiddel til en eller annen aktivitet. Toyota Larvik har et stort hjerte ikke bare for biler, men også for mennesker i alle samfunnslag her i Larvik. Jeg råder alle som skal ha seg en ny eller brukt bil til rett og slett å ringe Jarle. Det skal jeg når lottoen tikker inn på lørdag, avslutter Anundsen.