topp_banner

Oliver Armando sikrer NM med frisparkperle på overtid

Det var duket for en spennende siste oppgjør i Vinterserien 2022 der Fram G19 møtte Store Bergan i Sandefjord. Vinneren av kampen ville bli belønnet med NM-spill.

Fram startet kampen bra og var aggressive fra start og tok tidlig kommandoen. Store Bergan er et bra lag så Fram ble tvunget å spille ball på få touch med mye bevegelser. Dette klarte laget bra i 35 minutter.

Fram tar ledelsen med en flott passning fra Oliver Armando til Daniel Braathen som rolig løftet ballen over Bergans keeper. 1-0.

De siste minuttene av 1. omgang tar Store Bergan mer og mer over og skaper farlige sjanser, men Frams keeper Magnus Holthe står solid i veien.

2. omgang startar ganske jevnt, men Store Bergan tar også her mer og mer over. Mye på grunn av Frams forsiktighet i dueller og tap av 2. ball. Store Bergan sørger for 1-1 i denne perioden.

Da kampuret viser 90 minutter får Fram frispark på 18 meter. Den nysignerte a-lagsspilleren Oliver Armando tar fart og skyter via tverrligger og i mål til ellevill jubel. Vi vinner 2-1! Denne seieren sørger for at Fram tar seg videre til NM – noe som var en av målsetningene for denne sesongen!