topp_banner

Klar for et fysisk tøft lag i Fevik lørdag

Express har spilt mot de samme lagene som Fram. De tapte med ett mål mot Follo, og mot Start2 ble de slått med hele 6 mål – men hjemme på Sør-Arena stilte Start2 med et litt annet lag enn mot Fram. Noe som ikke er uvanlig for 2. lagene til Obos-liga- eller Eliteserielag.

Så til tross for at de to lagene ligger i hver sin ende av tabellen etter to kamper, er det ingen grunn til å undervurdere motstanderne. Det er Bruusgaard veldig klar på.

– Vi har fått en bra start på sesongen, men vi undervurderer ingen. Alle gutta er klare på at det vil bli en tøff kamp. Express er kjent for å være fysisk tøffe, påpeker midtbanespiller Jonas Bruusgaard.

Med eliteserielaget Jerv’s uviklingstrener Erik Krokvik som ny hovedtrener for sesongen, er det ingen grunn til å ta lett på oppgaven for det unge Fram-laget.

– Vi har ferdighetene og troen, og vi skal krige gjennom hele kampen, sier Bruusgaard.

Selv har han fått en bedre start på sesongen enn han hadde forventet. Han var mye skadet i oppkjøringen, og var usikker på hvor han stod før første kamp. Det hadde han ingen grunn til. Med to mål på to kamper, og 6 poeng til laget kan han ikke annet enn å smile.

Her banker Jonas Bruusgaard ballen i mål fra 17 meter i siste hjemmekamp mot Start2

– Det er klart det er moro. Jeg har følt at jeg har hatt det inne, men ikke fått det ut tidligere. Man får bra selvtilliten av det, så nå er det bare på kjøre på videre, sier Bruusgaard.

Kampen mot Express går på Fevik Stadion lørdag kl. 17.00