topp_banner

3 – 1 BORTE MOT EXPRESS

Fortjent seier, mer preget av innsats enn godt spill!

Startoppstilling: (1) Miguel Vieira, (2) Batu Sowe, (3) Thomas Kongerud, (5) Liiban Ahmed, 15) Marius Jacobsen, (6) Kasper Kvello, (7) Petter Nilssen Einarson, (17) Jonas Bruusgaard, (20) Musa Joof Dubois (22) Uno Kristian Pedersen og (18) Johan Gulliksen.

Blant de ca. 180 tilskuerne som kranset Fevik Stadion var det rundt 40 som hadde tatt turen fra Larvik for å heie fram frammane til deres 3. seier på rad. Det skulle bli en kamp mer preget av innsats enn fint spill. En sterk vind og ujevn gressbane får ta sin del av skylden for at ballen oftere enn vanlig ikke nådde adressaten og befant seg i høyere luftlag!.

Kampen åpnet med en kjempesjanse for guttene våre i 3. min. Ballen spratt på et frispark inn foran mål, mellom beina på spillerne som var samlet innenfor 16-meteren og bort til Johan, som fra kort hold hadde fri skuddbane mot mål. Han dro til ballen på halvspretten, men skuddet var for dårlig – løst og rett på keeper! Der burde vi hatt ledelsen!

Minuttet etter var det hjemmelaget som hadde en stor sjanse, der ballen gikk rett på utsiden av Miguels venstre stolperot. Frammane tok så ledelsen i 23.min. da Petter avsluttet et fint angrep. 7 minutter senere var vi imidlertid like langt da hjemmelaget fikk straffespark. Guttene våre tok imidlertid ledelsen igjen i 42. min da Batu – etter litt klabb og babb foran mål etter et frispark – var sist på ballen.

3 – 1 ble det så til våre for anledningen hvit-røde 3 minutter på overtid før pause. Musa – som i de to første seriekampene hadde «herjet» med sine motspillere uten tellende resultater – fikk endelig lønn for strevet. Han var påpasselig framme og snappet ballen da en Express-spiller gled i et forsøk på å klarere den. Alene med keeper gjorde Musa ingen feil, og dermed gikk lagene til pause med en fortjent ledelse til guttene våre. De hadde hatt både et spille- og sjansemessig overtak.

2. omgang skulle underholdningsmessig bli et lite antiklimaks. Den første halvtimen hadde Fram god kontroll bakover. Framover noterte vi 3 store sjanser til å øke ledelsen, men det ble ingen scoringer på guttene våre etter pause.  Det siste kvarteret var det hjemmelaget som sto for spenningen foran mål – med 3 store målsjanser. Heller ikke Express klarte å omsette disse i scoringer.

Dermed endte kampen med en fortjent 3 – 1 seier til frammane – og fortsatt tabelltopp.

Helgens øvrige resultater: Randesund – FK Eik: 1 – 0 (Scoringen 2 minutter på overtid !)

Halsen – Mandalskameratene: 2 – 1, Pors – Follo: 2 – 3 (!) og Fredrikstad 2 – Urædd: 2 – 2.

Det gir følgende tabell før runden avsluttes med Sarpsborg 08 2 – Sprint-Jeløy mandag og Vindbjart – Start 2 tirsdag.