topp_banner

Sesongavslutning skøyter

Personlige rekorder i STUUP CUP (Nederland)
Filip Møller Nordal fra IF Fram kvalifiserte seg til uoff. EM for aldersbestemte klasser, men grunnet koronasituasjonen ble mesterskapet avlyst. I stedet ble det arrangert et erstatningsløp 4.-5.mars; STUUP CUP.

500m: Frams løper i ytre bane. Filip vant paret mot løperen fra Nederland.

Det ble fire gode løp på Møller Nordal i Thialf, Heerenveen. Han noterte seg med tre nye personlige rekorder på 4.06,69 (3000m), 1.16,33 (1000m) og 1.57,27 (1500m). På 500m ble det 39,34 (pers er 39,28). Det ble fjerdeplass sammenlagt i 16 års klassen.

NM Junior Allround (Tønsberg)
Det var et strålende vårvær på Maier Arena 12.-13.mars, og arrangøren hadde laget en flott ramme rundt mesterskapet. Sol, vind og varme skapte noe utfordringer med bløt is.

I sitt aller første Norgesmesterskap Junior gikk Frams løper, Filip Møller Nordal, inn til en 10.plass sammenlagt. Han hadde i forkant mål om topp 10, og var fornøyd etter fire distanser, spesielt med 1500m.

Frams Knut Arthur Olsen var TD, teknisk delegert, og så til at mesterskap foregikk etter regelboka m.m.

En stor gratulasjon til de nybakte junior norgesmesterne, Amalie Haugland og Emil Pedersen Matre, hhv Bergen SK og Fana IL.

NM Junior Allround 2022 – Menn sammenlagt

NM 2022 – Enkeltdistanser, Sprint og Allround (Stavanger)
IF Frams to løpere var tatt ut til å delta i Norgesmesterskapet som ble arrangert i Vår Energi ARENA (Sørmarka) 18.-20.mars, men begge måtte dessverre melde forfall grunnet sykdom.