topp_banner

Ny spiss og keeper på plass

Rutinert duo klare for Fram

Fram forsterker stallen framfor sesongen 2022 med to rutinerte spillere, en til å score og en til å redde.

Spissen Johan Gulliksen er tilbake i Fram-drakten etter syv år i andre klubber, nå sist i Halsen, mens keeper Miguel Vieira tar turen fra Egersund.

Johan Gulliksen (til venstre) og Miguel Viera er klare for Fram

Miguel Vieira

Miguel Vieira (30) er en ekstremt rutinert Portugisisk keeper med lang erfaring fra Kypriotisk fotball før kjærligheten førte han til Norge. Der ble det to sesonger i Ørn Horten før turen gikk til Mjøndalen hvor han fikk med seg tre eliteseriekamper sesongen 2020. Sist sesong spilte Miguel for divisjonskollega Egersund, hvor han spilte alle kampene i årets sesong.

I forbindelse med Miguels debut for Mjøndalen skrev Eurosport følgende sak, les gjerne for å bli bedre kjent med vår nye keeper:

Droppet fotball og fulgte hjertet til Norge: – Jeg kunne vært snekker nå – Eurosport

Miguel beskriver seg selv som en offensiv keeper som liker å stå høyt i banen for å fungere som en libero og bidra i det offensive spillet.

Johan Gulliksen

Johan Gulliksen (27) er ett kjent navn for mange på Fram. Spissen Johan var i klubben i 2014 og 2015, hvor han leverte bra med 24 mål på 37 kamper. Siden har karrieren hans tatt han en snartur innom Sverige, deretter med opphold i Ørn og Eik, før turen gikk til vår nabo-klubb Halsen denne sesongen. Der var Johan sterkt toneangivende til at Halsen holdt plassen, med to straffescoringer den avgjørende siste-kampen.

Johan beskriver seg selv som en naturlig målscorer som stiller høye krav til seg selv og laget

Bli kjent med spillerne – intervjuer kommer de neste dagene

Intervjuer med både Johan og Miguel kommer her på iffram.no de neste dagene, så det er bare å stikke innom for å bli bedre kjent med våre nye forsterkninger.