topp_banner

Jonas klar for ny sesong

Jonas Bruusgaard er klar for en ny sesong i Fram-trøyen. 21-åringen med bakgrunn blant annet i Kongsvinger og Ready kom til Fram før årets sesong og trener Haakon Lunow er strålende fornøyd med at Jonas blir å se på Framparken også neste år:

«Kontinuitet, utvikling, og innstilling er viktig for oss, og derfor er vi strålende fornøyd med at Jonas ville forlenge med oss«, sier Haakon for han fortsetter:

I den treningskulturen vi har vært med på å bygge opp har Jonas vært en premissleverandør på profesjonalitet, lagmoral, og 100% fokus. Dette er en spiller som går maks inn i det han holder på med, og gjennom hardt arbeid hele tiden tar steg. Fjoråret var også et bevis på det da han kom inn som en utfordrer i troppen, men fightet og jobbet seg til en plass i start 11eren ved flere tilfeller, gjorde flere gode prestasjoner, og fikk ennå mer erfaring. At vi nå får være med å forvalte det ennå videre er vi veldig glade for. Sammen med at vi fortsatt får den blide og alltid tilstedeværende Jonas sammen med oss i garderoben og på treningsfeltet.»

Jonas selv er også fornøyd:

Jeg tar med meg mye erfaring fra sesongen i år. Fikk en del spilletid, i flere posisjoner, og jeg utviklet meg mye som spiller.

På spørsmål om hvorfor Jonas velger ett år til i den rød/blå trøyen svarer han:

Det er flere grunner til at jeg tar et år til. For det første trives jeg veldig godt i Larvik. Og jeg vet at den treningshverdagen jeg får med den spillergruppa og trenerapparatet her er veldig bra. I tillegg føler jeg på et ansvar for å komme tilbake og bidra med å snu skuta etter det skuffende nedrykket i fjor.

Ambisjonene for sesongen 2022 er det ingenting å utsette på:

Personlig har jeg en ambisjon om å bidra med flere målpoeng enn i fjor og fortsette utviklingen min. Og selvfølgelig er opprykk det store målet.