topp_banner

Johan: Ambisjonen er klar – opprykk og toppscorer

For seks år siden banket Johan Gulliksen (27) inn mål for Fram – nå vender han tilbake. I sesongene 2014-15 spilte Johan 37 kamper og scorte 24 mål for Fram, før han fortsatte karrieren i Ørn, Eik og nå sist i Halsen, hvor han var sterkt delaktig i at vår naboklubb holdt plassen i årets tredje divisjon.

Johan melder at han er skadefri, toppmotivert og mer enn klar for å skyte Fram oppover i divisjonene.

«Jeg har alltid hatt ett godt bilde av Fram og ser fram til å gjøre mitt for at vi rykker opp til andre divisjon. Jeg har forsåvidt lenge ønsket å vende tilbake til Fram hvor jeg har gode minner og nå var tiden moden. Min ambisjon er enkel – opprykk og toppscorer.»

Johan forteller videre at han har vært litt småskadet de senere årene, både med kne og en sene i foten, men at kroppen er bra, skuddfoten er bra og motivasjonen er på topp. Med sin erfaring ønsker han også å bidra inn i spillergruppen:

«Jeg håper å gi av min erfaring til de andre spillerne. Jeg er en type som setter høye krav til meg selv og medspillerne, og ambisjonen min er å score like mange mål som i min forrige periode. Dette er ett press jeg lever godt med. «

Det har gått noen år siden Johan Gulliksen sist dro på seg Fram-drakten, nå vender han tilbake for å skyte Fram til opprykk.

Erfaring, ambisjoner og mål

Trener Haakon Lunov er begeistret over å få Johan Gulliksen i stallen:

«Mål vinner en fotballkamper, og da vil alle lag alltid se etter spillere som kan score mål. Det vet vi at vi har funnet i Johan, og etter flere samtaler vet vi også at vi får en spiller som er veldig motivert for å jobbe hardt for å komme tilbake til sitt beste. Klarer vi det er vi veldig trygge på at vi vil få en veldig god spiller som vil matche vårt ønske om nivå og ambisjoner.

Johan vil også bidra med erfaring og ambisjoner på vegne av laget. Nå skal han få tid til å bygge seg opp, og så over tid vil han bidra til å sette ennå høyere krav på treningsfeltet og i kamp

En rå straffeskyter

«I Erik Nordengen mistet vi en god straffeeksekutør, og det får vi nå erstattet i en ennå råere Johan. I tillegg får vi en gjennombruddshissig og relasjonell spiller, som forstår hvordan linke opp med spillere. Klarer vi da sammen å opprette slike linker har jeg en sterk følelse av at Frammane skal få juble mange ganger sammen med Johan og laget.», avslutter Lunow.

– Tilfører spillergruppa en råskap

Sportslig leder Jostein Jensen er også full av lovord om den hjemvendte spissen.

Johan har en råskap og jeg vet det er mye mål i han. Vi håper og forventer mange mål fra Johan i kommende sesong. I tillegg kommer han med erfaring og referanser som er nyttig både i garderoben og på banen.