topp_banner

Miguel: – Alle gode ting er fire

Tre ganger ganger har vår nye keeper Miguel Vieira (30) vært med på å rykke opp, nå gleder nyervervelsen seg til en sesong i Framparken hvor ambisjonen er å bli med på sitt fjerde opprykk.

En offensiv keepertype

Miguel beskriver seg selv som en offensiv keepertype som liker å stå høyt i banen og fungere som en libero og både bryte motstanders oppspill og ikke minst bidra i det oppbyggende spillet bakfra. Som personlighet får vi en tydelig keeper i Miguel:

Jeg liker å ta ansvar og skape tillit i laget. Jeg gir tydelig beskjeder til medspillere, og det hender det blir litt kjefting, men jeg kjefter for å hjelpe.

Haakon – «Miguel er en eminent skuddstopper»

Trener Haakon Lunov er full av lovord om nyervervelsen:

«Når vi starter opp sesongen 2022 vet jeg at vi har med en sulten og revansjesugen klubb og spillergruppe å gjøre. Det er energi på et annet språk, og den energien skal utløses i ambisjoner. Ambisjoner om å slå tilbake og komme i angrepsposisjon.

I den profilen har vi da truffet blink med Miguel Vieira. Han vil med sin erfaring og nivå, komme inn og forsterke våre intensjoner for sesongen. Her vil vi få en spiller som ikke bare tilfører kvalitet, men også innsikt om hva som skal til for å skape et vinnerlag ute på banen. Miguel kommer til å sette like store krav til seg selv og de rundt seg for å skape utvikling og prestasjoner.

Miguel er en meget solid distributør med ballen i beina, han har bevist på Norges høyeste nivå at han er en eminent skuddstopper, og han vil vokte den defensive boksen som sin egen hage.

Vi ønsker Miguel og hans familie velkommen til Fram-familien!», avslutter Haakon

Familie i Sandefjord

Miguel bor i Sandefjord med kone og tvillingsønner, og ville spille fotball i nærheten av familien, dermed var Fram ett naturlig valg kommende sesong

– «Det var viktig for meg å spille i nærheten av familien. Etter samtaler med Haakon og Jostein har jeg stor tro på prosjektet. Jeg har tidligere vært med på tre opprykk, og ambisjonen er ett fjerde opprykk«, forteller Miguel.

En fotballnomade med erfaring

Vår nye keeper er en erfaren herremann med bakgrunn fra Portugal og Kypros før kjærligheten førte han til Norge. Der ble det noen sesonger i Ørn Horten, hvor han ble kåret til årets spiller. Hans ferdigheter ble lagt merke til litt lenger nord, og han ble hentet av eliteserie-klubben Mjøndalen, hvor det ble med en sesong og tre kamper.

Inneværende sesong var Miguel å se i Egersund-drakten, hvor han sto alle kampene og opplevde at ett mulig opprykk glapp på høstsesongen.