topp_banner

FORAN 2. SERIERUNDE

Vard motstander i Framparken lørdag

Lørdag kl.15.00 møter guttene våre ett av lagene som er tippet i tetstriden i år – Vard fra Haugesund. Rogalendingene var imidlertid heldige som vant en forventet hjemmeseier over Kjelsås i serieåpningen. Det var de også i fjor i Framparken da frammane hadde fortjent poeng, men måtte gå av banen med 0 – 1. La oss håpe at marginene er på vår side lørdag!

Dersom frammane klarer 2 omganger med tilsvarende spill som i 1. omgang i Skien mandag, bør de kunne gi Vard skikkelig match lørdag. Laget viste med hensyn til samspill, teknikk og innsats kvaliteter til å kunne gi publikum en underholdende forestilling i Framparken. I utgangspunktet bør vi også her si oss fornøyd med poengdeling, selv om Haakon & Co selvsagt går for seier!

Rundens øvrige kamper:

Lørdag kl.15.00: Arendal – Øygarden: Hjemmelaget en av rundens klareste favoritter.

kl.16.00: Kjelsås – Odd 2: Oslolaget viste kvaliteter mot Vard og bør kunne vinne her.

kl.16.00: Nardo – Fløy: Åpent oppgjør, der det lukter poengdeling.

kl.16.00: Rosenborg 2 – Skeid, med Skeid som vel rundens klareste favoritt

kl.18.00: Notodden – Egersund: Åpent oppgjør! Poengdeling ?

Søndag kl.15.45: Sotra – Levanger: Også her lukter det uavgjort!

 Haakon melder følgende:

«Det føltes bra å være i gang igjen mot Odd 2, og i store deler av spillet vårt var vi fornøyde med prestasjonen. Samtidig viser kampen at vi har ting vi må jobbe med og utvikle. Dette skulle bare mangle, og det er også noe vi gyver løs på med stor nysgjerrighet.

I Vard Haugesund får vi en veldig god test på hvor vi står per dags dato. Vi møter et solid og erfarent lag som kommer med god selvtillit. De var med å fighte om opprykk i fjor, og har startet i samme spor i år med gode resultater i både treningskamper og serieåpningen. Det er dette nivået som er neste steg på veien for oss, og som vi gleder oss til å konkurrere imot. Vi er godt forberedt og skal jobbe hardt for å få frem det potensialet som ligger i laget. Andreas Breimyr og Daniel Flaathe-Simonsen er ute med skade, men bortsett fra dem har vi en ivrig og spilleklar gjeng.»

Da er det bare å ønske lykke til i Framparken lørdag – både på og utenfor banen!