topp_banner

2 – 2 BORTE MOT ODD 2

Frammane hadde fortjent seier mot et sterkt Odd 2

Startoppstilling: (1) Anders Klemensson, (2) Fender Batu Jaquesson Sowe, (3) Thomas Eeg Kongerud, (15) Marius Jacobsen, (30) Herman Solberg Nilsen, (6) Shariff Cham, (7) Erik Nordengen, 17) Jonas (Bruusgaard, (19) Adrian Amundsen Bergersen, (20) Musa Joof Dubois og (28) Shaft Keith Brewer Jr.

Etter spill og sjanser burde guttene våre mandag ha reist hjem fra Skagerak Arena i Skien med alle poengene. Og det slett ikke etter en kamp mot et svakt, urutinert Odd 2-lag. Som vanlig hjemme, og ikke minst mot Fram, stilte Odd 2 et sterkt lag. I startoppstillingen var 7 fra innbytterbenken i A-lagets eliteseriekamp i Bergen i helgen + ikke ukjente Espen Ruud på vei tilbake etter et skadeavbrekk.

Apropos innbytterbenk, så stilte Fram i denne kampen med 8 på benken. Rekord i seriekamp for oss?

Frammane tok initiativet i kampen fra start av, og allerede i kampens første minutt kom Musa til kampens første store sjanse etter et fint Fram-angrep. Headingen ble imidlertid for løs til å skape store problemer for vertenes keeper.

I 11. min. var det så klart for Frams første seriemål i år. Dommeren pekte på straffemerket etter at Marius etter et fint framspill og under påfølgende, drivende forsering ble felt innenfor 16-meteren. Kaptein Erik sørget så med straffesparket for 0 – 1 på måltavla.

Allerede 3 minutter etter var man imidlertid like langt. Espen Ruud – kjent og fryktet for sine dødballer – serverte et perfekt frispark med skru inn foran mål. Der lot et for anledningen nokså stillestående Fram-forsvar hvittrøyenes Kachi, halvt liggende, få sende ballen videre inn i nettmaskene fra ca. 6 meters hold. Dermed 1 – 1!

I 25. min hadde Musa en stor sjanse til å gi oss ledelsen igjen, men keeper avverget. 6 minutter senere – med Adrian som servitør av et utsøkt gjennomspill – sørget Musa med en tilsvarende fin avslutning for 1 – 2 til frammane. Dette ble også pauseresultatet etter en fin omgang av guttene våre – preget av mye flott spill og stor innsats, både med og uten ball.

Det første kvarteret etter pause ble også dominert av frammane, med flere store sjanser: Musa spilt igjennom alene med keeper, et skudd i krysset av Adrian og så Erik spilt igjennom alene med keeper.

Odd 2 fikk så sin første store sjanse etter pause i 61. min. Etter massivt Fram-press det første kvarteret, var det en kalddusj at hjemmelaget 3 minutter senere nok en gang utlignet. Igjen var det Kachi som var sistemann på ballen. Han skled den inn og fikk samtidig et ublidt møte med stolpen. Heldigvis kom han seg etter en liten stund på beina igjen og kunne fortsette kampen.

Musa fikk i 67. min. igjen en stor sjanse til å gi frammane ledelsen igjen, men et langt Odd 2-bein fikk avverget til corner. De siste minuttene av kampen ble preget av innbytter og mindre intensitet i spillet. Dermed ebbet kampen ut med 2 – 2 og poengdeling – med mye positivt å ta med seg videre

Rundens øvrige kamper:

Fløy – Sotra: 0 – 0 i en kamp der hjemmelaget etter spill og sjanser burde ha vunnet.

Vard – Kjelsås: 1 – 0. Heldig hjemmeseier på overtid. Gjestene hadde etter spill og sjanser fortjent å vinne, men pådro seg 2 røde kort i løpet av kampens 5 siste ordinære minutter (!)

Skeid – Arendal: 1 – 2 i en kamp gjestene avgjorde i 2. omgang.

Egersund – Nardo: 3 -0. Som tippet, fikk hjemmelaget revansj for fjorårets uventede hjemmetap

Levanger – Notodden: 1 – 4 etter en sterk 2. omgang av telemarkingene!

Øygarden – Rosenborg 2:  1 – 1

Pl.     Lag           Kamper     Seire    Uavgj.    Tap     Målforskj.   Poeng

01      Egersund          1            1          0          0          03 – 00        3

02      Notodden         1            1          0          0          04 – 02        3

03      Arendal            1            1          0          0          02 – 01        3

04      Vard                1            1          0          0          01 – 00        3

05      Fram                1            0          1          0          02 – 02        1

06      Odd 2               1            0          1          0          02 – 02        1

07      Rosenborg 2     1            0          1          0          01 – 01        1

08      Øygarden         1            0          1          0          01 – 01        1

09      Fløy-Flekkerøy 1            0          1           0          00 – 00        1

10      Sotra                 1            0          1          0          00 – 00        1

11      Skeid               1            0          0          1          01 – 02        0

12      Kjelsås             1            0          0          1          00 –  01        0

13      Levanger          1            0          0          1          02 – 04        0

14      Nardo               1            0          0          1          00 – 03        0