topp_banner

0 – 4 MOT VARD

Forsvarstabber og dommertabbe avgjorde en ellers nokså jevnspilt kamp!

(1) Anders Klemensson, (3) Thomas Eeg Kongerud  (4) Sander Schaathun Grelland, (15) Marius Jacobsen, (30) Herman Solberg Nilsen, (6) Shariff Cham, (7) Erik Nordengen, 17) Jonas (Bruusgaard, (19) Adrian Amundsen Bergersen, (20) Musa Joof Dubois og (28) Shaft Keith Brewer Jr.

Ca. 670 tilskuere hadde samlet seg i Framparken i fint vær lørdag. Dessverre ble kampen en stor skuffelse. Ikke fordi guttene våre tapte. Ingen hadde grunn til å forvente poeng mot favorittene fra Haugesund. Det var måten det skjedde på! Bakover sviktet det gang på gang med avleveringer og klareringer – og hvor var innsatsen/ gnisten fra Odd -kampen?

Etter et spillemessig overtak til gjestene de første 5 minuttene, kom hjemmelaget til sin første målsjanse i 6.min der Musa avsluttet et fint Fram-angrep med et susende skudd som via et Vard-bein gikk over til corner. Dette ble fulgt opp av en ny corner som endte med et skudd i nettveggen fra spiss vinkel av Shaft.

I 7. min. fikk vi så et forvarsel på hva som skulle komme. Et hasardiøst, langt tilbakespill til Anders ble nesten fanget opp av en vardspiller. Vår sisteskanse var imidlertid påpasselig og fikk et par meter utenfor 16-metere i siste øyeblikk beinet ballen unna vardspilleren

Så – i 14. min. – fikk vi nesten en blåkopi, men med en annen servitør! En vardspiller snappet ballen, men ble taklet ureglementert av Sander – men klart utenfor 16-meteren. I stedet for frispark dømte dommeren likevel straffespark – til store protester fra guttene våre, og ikke minst publikum. I tillegg fikk Sander gult kort!

Det var for øvrig ikke den eneste gang dagens pipeblåser pådro seg publikums misnøye i Framparken. Han hadde slett ingen god dag på jobben, med flere uforståelige avgjørelser som først og fremst gikk ut over frammane! Dette førte også til at en frustrert Haakon på sidelinjen pådro seg et gult kort!

Etter en liten periode med vedvarende Fram-press var det i 25. min. igjen svikt i de bakre rekker, som burde ha avverget en Vard-kontring. Kjetil Vatland Olen var sistemann på ballen, og dermed 0 – 2. En skikkelig kalddusj i en periode som var i ferd med å tenne håpet på tribunene! I 28. min var gjestene svært nær å øke ledelsen. Dermed kunne Vard gå til pause med ledelse 2 – 0.

De som håpet på bedring etter pause, ble skuffet, og i 61. min. punkterte Olsen kampen med sin andre scoring for dagen. I 78. min. fastsatte så Dennis Horneland sluttresultatet til 0 – 4 i Framparken.

Det var imidlertid ikke dommerens skyld at guttene våre tapte denne kampen. Framover var det til tider mye å glede seg over spillemessig – fram til avslutningene! Der glimret den berømte prikken over i´en med sitt fravær!! De bakre rekker er nevnt. Forhåpentlig sparer guttene våre resten av sesongen gavepakkene til 24. desember!

Skuffelsen til tross! Ingen grunn til å «male fanden på veggen» etter denne kampen! Guttene har vist at de har kvaliteter. Vi bør huske at Håkon er i en innkjøringsperiode med samkjøring av et i stor grad nytt lag. Det tar nødvendigvis tid, og prestasjonene vil svinge!

Øvrige kamper:

 Lørdag: Arendal – Øygarden: 3 – 1, Nardo – Fløy-Flekkerøy: 3 – 2, Kjelsås – Odd 2: 3 – 2, Rosenborg 2 – Skeid: 0 – 3 og Notodden Egersund: 2 – 3         

Søndag: Sotra – Levanger: 3 – 4 (Levanger-scoring på overtid)

Pl.     Lag             Kamper    Seire    Uavgj.    Tap     Målforskj.   Poeng

01      Vard                  2           2          0          0          05 – 00        6  

02      Egersund           2           2          0          0          06 – 02        6

03      Arendal             2           2          0          0          05 – 02        6

04      Skeid                 2           1          0          1          04 – 02        3  

05      Notodden           2           1          0          1          06 – 05        3

06      Nardo                2           1          0          1          03 – 02        3

07      Kjelsås              2           1          0          1          03 –  02        3

08      Levanger            1           1          0          1          06 – 07        3

09      Odd 2                2           0          1          1          04 – 05        1

10      Øygarden          2           0          1          1          02 – 04        1

11      Sotra                  1           0          1          1          03 – 04        1  

12      Rosenborg 2       2           0          1          1          01 – 04      1

13      Fløy                  2           0          1           1          02 – 03        1  

14        Fram                  2        0          1          1          02 – 06 1