topp_banner

Stag-spiller klar!

Lokal nysigneringDet er mange veier inn i fotballsatsingen – Stag spiller Trond Ingebrigtsen (28) klar for Fram

Det er mange veier inn i fotballsatsingen og Trond sin historie viser at man kan ta nye steg også godt ut i 20 åra. Trond Ingebrigtsen (28) har vekket Haakon Lunov sin interesse og går fra Stag til Fram. Det er gøy å se at folk får muligheten, griper den og tar nye steg. Venstrebacken har også spilt for Brunlanes, Fevang og Helgerød, samtidig spilt en del futsal.

Haakon Lunov sier følgende: «Å utvikle seg handler om tilstedeværelse, innsats hver dag, og strukturert arbeid. I vårt samarbeid med Stag lurte vi tidlig på om de hadde noen spillere med denne profilen og som kunne være interessert i å bli med i vår trenings-kohort i disse tider da a-laget til Stag ikke kunne trene. Da ble Trond en del av vår treningsgruppe, og tanken var at han skulle få være med å tilfredsstille et ønske om å trene, samtidig som vi da hadde et behov for spillere på trening for å kunne periodisere god og riktig trening.

Trond dukket opp hver dag og jobbet hardt. Sakte, men sikkert begynte både ferdigheter og respekt i gruppa å vokse frem. Trond jobbet hardt på videre i det stille, og stilte ikke så mange spørsmål. Man kunne observere en utøver og fotballspiller som jobbet hardt med seg selv og de kravene som ble stilt, men det handlet om å angripe utfordringene med en positiv innstilling.

Resultatet av et slikt arbeid leder alltid til en form for utvikling og pil i riktig retning, og det har også vært historien til Trond i Fram så langt. Og nå skal både vi og han jobbe for at denne historien fortsetter. Dette er helt fantastisk, og veldig moro. For hele Larviksfotballen egentlig.

I tillegg til å være et prakteksemplar ute på treningsfeltet for hvordan jobbe med å bli bedre, er Trond også et prakteksemplar utenfor banen i form av ansvaret han tar. Hjelper alltid til med utstyr, snakker med alle, og har alltid et «ja» som svar da noen lurer på eller trenger noe. Slike personer gir energi, og er den type kultur ønsker vi å ha i Fram – Trond er Framoverlent.»

  • Elitefotball
    NARDO