topp_banner

Thomas Kongerud klar for Fram

Thomas Eeg Kongerud (20) har signert 2 års kontrakt med Fram. Thomas spillerer midtstopper og kommer fra Oppsal. Allerede i 2019 spilte han 19 kamper for Oppsal i PostNord ligaen og oppparbeidet seg god erfaring. Han fikk sin debut i 3. divisjon høsten 2017. 

Hovedtrener Haakon Lunov sier følgende om Thomas. «Thomas har vært med oss siden desember, og gjennom en lang treningsperiode imponert oss med sin tilstedeværelse og evne til å lære. Han har også veldig gode forutsetninger som forsvarsspiller offensivt og defensivt. I tillegg har han kommet veldig fint inn i gruppa og bidrar både med godt humør, profesjonalitet og en tydelig stemme ute på banen. I Thomas får vi en spiller som i ung alder fikk erfaring fra PostNord-ligaen og nå er han moden for å ta nye steg sammen med oss i Fram. Han har stor fysisk tilstedeværelse, er god 1 mot 1 defensivt, og forstår godt spillet som helhet.

Vi er veldig glad for at Oppsal gav ham sjansen til å trene sammen med oss i denne perioden, og for dialogen vi har hatt da vi ønsket å løse dette til det beste for Thomas og oss som klubber.»

Velkommen til Larvik og Fram, Thomas!