topp_banner

Minneord – Rune Holm – Han som alltid stilte opp

Kjære Rune

Budskapet om at du ikke lenger er blant oss, traff oss hardt. Tøffest er det selvsagt for dine nære og kjære, vi kondolerer så mye. Du skal vite at du også etterlater et stort tomrom i fotballfamilien i Larviksregionen og i kretsen. Du vil bli husket som spilleren, treneren, veilederen, og etterhvert trenerenes trener, men mest av alt som mennesket Rune. Du minnes som en som gav positivitet til andre, du brydde deg om andre, du stilte alltid opp, var vitebegjærlig og interessert. Mange nevner de interessante samtalene med deg, langt utover fotballen. Du satte spor som spiller i Fram og bidro på A-laget en rekke sesonger. Mange gode minner både på og utenfor banen. Senere gjorde du deg bemerket i en rekke roller som bla. hjelpetrener og fysisk trener på A-laget, men også som den som dro igang allidrett for barn og unge i Fram. Det var lett å spørre Rune, for han stilte alltid opp for Fram. Det ble alltid ja.

Du var også engasjert i kretsen; først i kretslagsaktivitet, senere som veileder på trenerkurs i flere år. Rune har bidratt til utdanning av mange trenere i Vestfold. Senest ifjor mottok Halsen prisen som beste klubb på trenerutdanning, med Rune som trenerutvikler i moderklubben. I tillegg til fotballferdigheter minnes dine fotballvenner dine vide interesser også utover fotballen.

Vi har så mange gode minner om deg før sykdom og kreft vant kampen. Siste pasning er spilt, siste scoring er scoret, siste veiledning er gitt, siste entusiastiske innlegg er fremført, og for siste gang har Rune spurt en på Fram om hvordan de har det.

Vi lyser fred over Rune Holms sitt minne.

For IF Fram
Peder E. Farmen
Leder Fram Fotball