topp_banner

Armin Ghasemi assistenttrener i Fram 

Armin Ghasemi blir assistenttrener for Frams sitt A-lag i kommende sesong. Armin kommer fra stillingen som assistenttrener for Strømsgodset G19, der han har jobbet tett med hovedtrener Hans Erik Ødegaard. Han har i tillegg hatt treneransvar for elitelag G16 og G15 i Fornebu.

Armin er en ambisiøs og sulten trener, som allerede har vært fulltids fotballtrener i tre år. Han har den meste av erfaringen sin fra Strømsgodset, der han har jobbet på det fleste nivåer fra G13 og oppover, samt jobbet på Strømsgodset sitt Eliteakademi.

I tillegg til Ødegaard har han hentet lærdom og inspirasjon fra samarbeid med trenere som Lage Sofienlund, Ståle Brandsrud, BP Ingebrigtsen mfl. Han har også hatt treneroppdrag i Stoppen, samt jobbet med Fotball på St. Halvard Toppidrett VGS. Armin er Drammensgutt, moderklubben er Skiold. Han har UEFA B trenerlisens. Og beskrives som fotballfaglig god, sterk på relasjonskompetanse, jobber godt 1 til 1 med spillerne, god til å komplementere de han jobber med og sterk på analyse.

«Dette er en spennende Fram forsterkning, gir oss et sterkt trenerteam og en fin ressurs å få hit» sier sportslig leder Jostein Aksnes. «Vi har fått meget gode referanser på han».

Armin gleder seg til å flytte til Larvik, bli bedre kjent her og ta fatt på en spennende jobb i Fram. Frams nye hovedtrener Haakon Lunov sier følgende: «Først og fremst er jeg veldig glad for å få på plass Armin og det jeg nå ser på som et fullverdig og komplementært trener- og støtteapparat. I Armin vil vi få en veldig nysgjerrig og engasjert person som kommer til å gi veldig mye av selv for å være med på å løfte både enkeltspillerne og a-laget i Fram, i tillegg til resten av klubben og Larviksfotballen. Armin kjenner veldig godt min måte å tenke og trene fotball på, og dette er et viktig element for å skyte god fart inn i 2021 med tanke på å skape utvikling og resultater.»

Vi ønsker Armin velkommen til Fram.