topp_banner

Fram forsterker troppen med Shaft Brewer jr

Shaft Brewer jr er klar for Fram. Han kommer fra spill hos Los Angeles FC (MLS) og fra Phoenix Rising (USL) som han har vært på lån til. Som yngre spiller tilhørte han akademiet til FC Dallas og RB Leipzig før han ble hentet til LA FC. Shaft er 20 år, og beskrives som en moderne sideback. Han har representert USA på både U18 og U20 nivå. Når han signerte med LA FC beskrev head coach Bob Bradley han slik: «Shaft is a young and exciting player who already has gained international experience»

Shaft er født i Sacramento, men har både amerikansk og britisk pass. Shaft har allerede vært i Norge en stund grunnet karantene bestemmelser, han er spilleklar for Fram og kan begynne å trene med laget nå kommende uke.

Vi ønsker Shaft velkommen til Fram og Larvik!