topp_banner

FORAN 5. SERIERUNDE

Tabelltreer Vard motstander i Framparken

Lørdag kl. 16.00 er haugesundslaget Vard frammanes motstander i Framparken. Laget har i sitt comeback i 2. div. overrasket med å beseire de to største opprykksfavorittene Arendal og Egersund – og det på bortebane! Spillet mot Bryne fram til vi ble redusert til 10 mann ga imidlertid håp om at guttene våre endelig nærmer seg det lenge etterlengtede samspillet. Lys i enden av tunnelen, altså! La oss håpe at dette styrkes ytterligere lørdag, slik at favorittene fra Rogaland ”får kjørt seg”!

Det er i slike kamper et lag virkelig har behov for støtte fra sine supportere. Dessverre kan den flotte, nye hovedtribunen i Framparken ennå ikke fylles, som kjent grunnet Covid-19! Desto viktigere er det at de 200 tilskuerne som får slippe inn i Framparken lørdag, virkelig gir lyd fra seg for å skape hjemmebanetrykk og slik bidra til at frammane kan sikre seg årets første poengfangst. Derfor, STÅ PÅ, alle sammen – BÅDE på OG utenfor banen!

Runden byr ellers på følgende kamper – blant dem 3 lokaloppgjør :

Levanger – Nardo er rundens trønderderby. Poengdeling passer oss kanskje best, men gjestene sto for siste rundes – og vel sesongens hittil – sterkeste kampavslutning med sine to flotte scoringer på overtid borte mot Egersund. Spørsmålet er om trønderne har landet igjen – psykisk, altså! I så fall vil det ikke overraske om det igjen blir 3 poeng å ta med seg hjem!

Fløy – Arendal er rundens sørlandsderby. Arendal gikk – som tidligere nevnt – på et meget overraskende hjemmetap mot Vard og er derfor sikkert ekstra tent på å slå naboene i Kristiansand. Fløy vant riktig nok litt overraskende borte mot Bærum, men får det nok betydelig tøffere mot Arendal – hjemmebane til tross!

Bryne – Egersund er rundens rogalandsderby. I likhet med Arendal gikk gjestene på et meget overraskende hjemmetap og er vel like tent på å revansjere dette. Etter en heller svak sesong i fjor ser imidlertid Bryne i år ut til å melde seg på i tetstriden igjen. Jærbuene tar nok derfor minst ett poeng på hjemmebane.

Asker – Notodden: Bærumslaget er ubeseiret, og hjemme på Føyka går neppe alle poengene ”føyka”! Notodden har overrasket negativt hittil, og telemarkingene bør vel være fornøyd dersom de klarer ett poeng her!

Rosenborg 2 – Sotra: Trønderne tapte klart hjemme mot Asker, mens overraskelseslaget Sotra vant klart hjemme over Notodden – etter å ha beseiret Vard borte. Rundens klareste bortefavoritt?

Odd 2 – Bærum er vel i utgangspunktet rundens mest åpne kamp. Uavgjort?

Roger ha følgende melding om troppen foran kampen i Framparken:

“Vi stiller fullt lag på lørdag og er VELDIG klare. Det er bra konkurranse om spilletid nå, og vi har lagt bak oss en meget bra treningsuke. Det er god stemning i en virkelig revansjesugen spillergruppe om dagen. Jeg har varslet at det kan komme noen endringer i start 11’er denne gang, så vi får se hva som skjer. Anders er ute, mest sannsynlig 1 kamp, og Erik (Tallaksen) får sin debut for året. Sturla (Enersen) er fortsatt skadet.

Jeg kan avslutte med at det er noen nye spillere på vei inn, så publikum og alle som er glad i Fram, får følge med de nærmeste dagene! “

Da er det bare å ønske Roger & Co lykke til!

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01      Bryne               04           3          1          0          12 –  04        10

02      Sotra                04           3          1          0          07 – 02        10

03      Vard                04           3          0          1          09 – 02          9

04      Arendal            04           3          0          1          07 – 01          9

05      Asker               04           2          2          0          06 –  03          8

06      Egersund          04           2          0           2          09 – 06          6

07      Fløy                 04           2          0           2          07 – 06          6

08      Nardo               04           1          1          2          04 – 05          4

09      Rosenborg 2     04           1          1          2          03 – 07          4

10      Notodden         04           1          1          2          01 – 06          4

11      Levanger          04           1          2          1          01 – 03           3*  

12      Bærum             04           0          2          2          02 – 04          2

13      Odd 2               04           0          1          3          01 – 07          1

14      Fram                04           0          0          4          02 – 16          0

         Levanger er, grunnet økonomien, fratrukket 2 poeng før seriestart!