topp_banner

0 – 1 HJEMME MOT VARD

Frammane hadde fortjent poeng i klart årsbeste!

Startoppstilling: (1) Erik Tallaksen, (14) Mats Diego Skårdal, (15) Marius Jacobsen, (17) Danilo Kuzmanovic, (26) Adrian Aleksander Hansen, (5) Jonas Austin Nilsen Pereira, (7) Erik Nordengen, (9) Martin Andersen, (9) Jakob Maslø Dunsby, (18) Ayoub Mhamed Tazouti og (11) Mame Mor Ndiaye .

Ikke overraskende tapte guttene våre sin 5. kamp på rad. Men slik frammane fremsto  på den flotte gressmatta i Framparken i det fine været lørdag, hadde de virkelig FORTJENT poeng! Med herlig innsats og mye flott spill skapte de flere målsjanser enn på de foregående kampene til sammen. Det var kort og godt klasseforskjell på måten de sto fram på  fra de tidligere kampene! Bare så synd at den berømte prikken over i´en manglet!

Anders måtte som kjent stå over grunnet et omdiskutert rødt kort mot Bryne. Han måtte dermed overlate keeperplassen i denne kampen til Erik T. Denne tok godt vare på den og leverte flere fine redninger.

Dessverre måtte også en skadet Sindre stå over kampen! ”Turboen” vår kunne – slik laget fremsto lørdag – med sin ballkontroll, overblikk og teknikk ha blitt tungen på vektskålen i dette oppgjøret.

De første 19 minuttene var det frammane som skapte mest innenfor motstandernes 16-meter, bortsett fra da Erik i 11. min. måtte ut i strekk for å slå et skudd til corner. Da vi passerte 20 minutter, fikk gjestene et par store sjanser før de i 22. min. tok ledelsen.  En uheldig  klarering i forsvaret vårt med en heading gjorde at ballen spratt utover mot 16-meteren. Vards Roy André Miljeteig sørget så  fra ca. 14 meters hold for 0 – 1 i Framparken med en markkryper som snek seg inn ved en dekket Eriks høyre stolperot.

I forkant av dette burde  imidlertid Mame ha fått frispark da han under en Fram-kontring ble feid ned bakfra!

I 37. min. var Martin centimetere fra utligning da han – etter litt akrobatikk innenfor  16-meteren – med en tverrvending traff stolperota med en markkryper!

Rogalendingene dominerte cornerstatistikken i kampen, men etter pause var det frammane som dominerte både spille- og sjansemessig. Allerede i omgangens første minutt var guttene våre farlig frampå etter et innlegg fra Marius på høyrekanten. I 54 min. måtte Erik T. ut i strekk for å stoppe gjestenes første store sjanse etter pause. 4 minutter senere var det frammanes tur med en stor sjanse i en periode med sterkt press innenfor gjestenes 16-meter.

Erling Flotve Myklebust – Vards toppscorer – kom til gjestenes siste store sjanse i 87. min. med en markkryper innenfor 16-meteren, som ble stoppet med en beinparade av Erik T. Myklebust ble ellers passet meget godt på av Adrian og slapp lite til i kampen!

Resten av kampen foregikk spillet stort sett inne på Vards banehalvdel, der guttene våre forgjeves presset på for en utligning.

De øvrige kampene: Bryne – Egersund: 2 – 1, Fløy – Arendal: 1 – 0, Levanger – Nardo : 0 – 0 og Asker – Notodden: 0 – 1.

Vi merker oss først og fremst Fløys overraskende seier over Arendal og Notoddens sterke borteseier over Asker. Før mandagens to siste kamper troner dermed Bryne fremdeles på toppen av tabellen!

Pl.       Lag             Kamper     Seire    Uavgj.    Tap   Målforskj.    Poeng

01      Bryne               05           4          1          0          14 –  05        13

02      Vard                05           4          0          1          10 – 02        12

03      Sotra                04           3          1          0          07 – 02        10

04      Arendal            05           3          0          2          07 – 02          9

05      Fløy                 05           3          0           2          08 – 06          9

06      Asker               05           2          2          1          06 –  04          8

07      Notodden         04           2          1          2          02 – 06          7

08      Egersund          05           2          0           3          10 – 08          6

08      Nardo               05           1          2          2          04 – 05          5

09      Rosenborg 2     04           1          1          2          03 – 07          4

11      Levanger          05           1          3          1          02 – 03           4*

12      Bærum             04           0          2          2          02 – 04          2

13      Odd 2               04           0          1          3          01 – 07          1

14      Fram                05           0          0          5          02 – 17          0