topp_banner

Andreas Drugge tilbake

Fram er veldig fornøyde med å kunne informere om at Andreas Drugge (37) har takket ja til å være assistent trener for Frams A-lag. Andreas har en lang spillerkarriere bak seg i Elfsborg, Degerfors, Trelleborgs, IFK Gøteborg, Hacken og GAIS, før han kom til Fram før 2015 sesongen. Han spilte 73 kamper og scorte 7 mål for Fram i perioden 2015 til 2017.

Etter at Andreas trappet ned i Fram har han jobbet systematisk med å utvikle seg som trener, samtidig som han har spilt i Stag. Andreas er en sulten ung trener, med sterk spillererfaring. Vi takker Stag for godt samarbeid med å gjøre det mulig for Andreas å tre inn i assistent-trenerrollen i Fram. Andreas vil samtidig fortsette med sitt arbeid i Stag og hos Stag-akademiet.

Roger Iversen er veldig fornøyd med å få på plass Andreas Drugge som assistent trener. «Flere trenere på feltet og sterkere tilstedeværelse mht fysio, var noen av utviklingsområdene som ble identifisert etter fjoråret. Vi fikk inn fysio Håvard Smestad som gjør en kjempejobb, og nå med å få Andreas på plass så har vi styrket oss på begge disse områdene. Det er viktig i det daglige treningsarbeidet. Vi prøvde å få på plass dette tidligere, men bra det nå er på plass.». For ytterligere å styrke sport, så vil også sportslig leder Jostein Jensen Aksnes også være hyppigere på treningsfeltet der Andreas evt. er forhindret og/eller som ekstraressurs.
Andreas er i utgangspunktet engasjert for ut 2020 sesongen, men alle parter håper samarbeidet etter hvert skal få en lengre horisont, og forhåpentligvis være en del av styrkingen, både rundt a-lag og for tilbudet til yngre spillere i regionen som etter hvert skal jobbe mot å ta steget til 2. div og høyere.