topp_banner

Viktig signering – Fra Grorud til Fram

For å utvikle oss videre har vi bla. satt fokus på også å utvikle laget utenfor banen. Både rundt sport og administrativt. Når guttane skal trene enda mer i kommende sesong, så er det viktig at vi har riktig ressurser tett på, både i forhold til kosthold, hvile, fysoterapi og skadeforebyggende tiltak. I den sammenheng så er vi veldig fornøyd med å få Håvard Smestad med på laget. Håvard vil være tilstede både i treningshverdagen og på alle kamper.
Han er 28 år og flytter til Larvik sammen med samboer Vilde. Håvard er opprinnelig fra Hamar, bodd 10 år i Oslo, men vil til havet og en positiv by i riktig størrelse. Godt valg. Han ble ferdig utdannet i 2014, jobbet i privat praksis, privat legevakt og innenfor forskjellig idretter. Siste 2 årene i Grorud IL, så han har erfaring fra å ligge i toppen. Håvard sier: «Jeg gleder meg til å bidra med å skape godt trente og skadefrie spillere, som forhåpentligvis blir enda bedre enn i fjor.» Vi ønsker Håvard og Vilde velkommen til Larvik og Fram. Ta vel imot dem.