topp_banner

Årets Framøyeblikk 2019 kåret

Det har vært avstemning gående med kåring av årets Framøyeblikk 2019. Det var mange gode minner og 11 herlige øyeblikk å velge imellom. Takk til dere alle som stemte. Glem ikke å kjøpe sesongkort for 2020. Det gir klubben bedre handlekraft at de kjøpes tidlig. 
Årets Framøyblikk ble stemt fram av dere til å være:
Nr 1: «Trondheim: Ranheim borte NM Kvartfinale, Alle Larviksfolkene i byen, «engelsk stemning» på puben før kampen, trøkket fra tribunen kampen igjennom. Stemningen, positiviteten. Første kvartfinale siden …1953. Magisk. Larvik på kartet. Topp 8 i NM.»
Nr 2 : «Fram fra rød sone til grønn sone på 6 måneder. Etableringen av ressursgruppa, entusiasmen og utviklingen i klubben. 5 sider med positiv omtale i VG»
Nr 3 «Straffekonkurransen mot Raufoss 2. runde NM. Kenneth Stenild Nielsen tar straffen og scorer, redder deretter de to neste. Vi er videre.»
Nr 4: 2.465 tilskuere, 4. runde mot Bærum, fulle tribuner og lange køer i inngangspartiene. Scenene og stemningen etter at Mame setter 3-1.
Av alle de som stemte, så ble Anne Therese Kjærmann trukket ut som vinner av sesongkort (valgfri tribune). Ta kontakt med Rune Holst Bloch 90 07 53 86, eller daglig-leder@if-fram.no for å hente/få detaljer om premien.
Vi sees i Framparken i 2020 der nye minnerike øyeblikk skal skapes.