topp_banner

Rørt Marius: – Jeg kunne ikke bedt om noe bedre

100 Fram-kamper for Marius Jacobsen ble markert på beste vis både på og utenfor banen. Da Burger-Tom dukket opp med matleveranse i garderoben etterpå var dagen komplett for kapteinen! 

– Det er veldig stas. Jeg har fått hyllest med en overraskende video som rørte meg, blomster og drakt med nummer 100 på ryggen før kampen. Og så er jeg blitt lovet en burger av Burger-Tom. Jeg kunne ikke bedt om noe bedre! Pluss tre poeng, da. En fantastisk dag i Framparken, sier Marius Jacobsen. 

En burger spesial kom som bestilt da burgersjefen selv troppet opp i garderoben. Den var fortjent på alle måter: vår utrettelige høyreback leverte en varemerkekamp der han var en konstant trussel offensivt og bunnsolid defensivt. Og selvsagt leverte han en strøken målgivende pasning til 3-0, da innlegget fra høyre kant fant Costa på bakre stolpe. 

Fram vant komfortabelt 4-0 mot Sandnes Ulf-rekruttene, uten at Framane leverte opp mot sitt aller beste. 

– Det var en litt rotete kamp. Vi starter bra, har masse offensivt med dødballer og skudd på mål. Så dabber det litt av, og vi slipper oss ned på deres nivå og inviterer dem litt inn i matchen. I 2.omgang tar vi over igjen og får justert oss litt. Vi tar imot 4-0, altså. Og vi holder nullen, oppsummerer Marius. 

Fram-publikummet ga vår nummer 15 stående applaus da styreleder Bjørn Erik Bjørnstad overleverte blomster og drakt med 100 på ryggen før kampstart. 

Rikelig med applaus fikk også tomålsscorer Uno Pedersen, som stort sett bare scorer lekre mål denne sesongen. Kanonen mot Start henger høyt på lista over årets vakreste, og dagens dobbel var heller ikke verst: 

Uno startet scoringsfesten da han stanget inn 1-0 fra corner etter 11 minutter. 

– Jeg hadde vel slått tre dårlige cornere først, så da måtte vi bytte litt på det. Ollie (Oliver Helgeland) slår en perfekt corner, så da var det bare å stange inn, sier han. 

Tidlig i 2. omgang chippet han elegant over Sandnes Ulf-keeperen og i mål, etter et fint gjennomspill fra Dadjo. 

Screenshot

– Jeg tror jeg var litt heldig, faktisk. Ballen fikk en liten sprett på gresset, som hjalp til da jeg skulle chippe. Jeg var litt heldig med den, men jeg er veldig fornøyd med to scoringer, sier han. 

Seieren betyr at Fram klatrer opp til fjerdeplass på tabellen, etter en tøff sesongstart med en del unødvendige og frustrerende poengtap. 

For første gang denne sesongen har vi tatt to seirer på rappen – som kan bli til tre når vi gjester Sandefjord 2 fredag kveld. 

– Det er noe på gang, og det må vi ta med oss. Nå har vi hatt et par gode treningsuker, og det får vi igjen for i kampene. La oss bygge videre på dette, sier Marius Jacobsen.