topp_banner

TIL MINNE OM HUGO SKAU CARLSEN

Det var med stor sorg, vi i Fram Eldres mottok meldingen om at Hugo ikke lenger er med oss. Det er vanskelig å fatte. En bauta er borte.

Hugo var en ekte Framgutt som hadde mange verv i klubben i sitt hjerte. I de siste 5 årene hadde han styreverv i Fram Eldres. Vi er en gjeng som treffes en fredagskveld i måneden i vinterhalvåret, med mye sosial omgang. Det vil bli et stort savn når vi ikke lenger har Hugo blant oss. Fram Eldres arrangerer også Fram-lunsj hver onsdag fra slutten av August og fram til seriestart i fotballen. Her var Hugo et fast inventar, her er det god mat, og gode venner, et skikkelig sosialt samlingspunkt i klubben i vårt hjerte. Jentene på kjøkkenet vil savne Hugos lune smil og det gode humøret.

Fram Eldres og jentene på kjøkkenet vil få takk for den tida vi fikk sammen, det blir et stort tomrom etter Hugo, men livet må gå videre, selv om det er tungt. Vi tenker på familien og ønsker dem alt godt, vi i Fram Eldres lyser fred over Hugo Skau Carlsens minne.

Fram Eldres og jentene på kjøkkenet