topp_banner

A-laget inviterer til grilltreff i Framparken

Sist helg stilte barne- og ungdomsavdelingen i Fram opp for laget. Nå vil seniorgutta gjengjelde tjenesten – og inviterer både barna, supporterne og sponsorer på en sosial samling lørdag formiddag. 

Mr. Framburger – Tom Jarle Karlsen – stiller også opp med gassgrillen sin. For ordens skyld har han klarert med Larvik brannvesen at det er greit å grille på det faste området rett ved inngangspartiet.  

Sammenkomsten vil finne sted i Framparken fra 11.30 til 12.30.

– Det vil gå i pølser av typen kalkun, bratwurst og wiener. Og litt snacks under pølsa som kanskje ikke alle har smakt før. Det blir chili, det blir majones og så videre. Kaloriene er på plass denne gangen også, sier Karlsen. 

Tom Jarle Karlsen serverer vanligvis burgere, men lover nå gratis pølse-delikatesser til de som møter opp. Foto: Joachim Hellenes

Trener Haakon Lunov sier laget har ønsket å vise sin takknemlighet for det som skjedde sist helg, da nærmere 50 barn og unge tilknyttet Fram tok turen til Notodden for å støtte laget. Takket være gavmilde sponsorer og privatpersoner ble hele turen gratis for hele gjengen. 

– Vi har vanligvis litt sosialt gjennom året med A-laget, og etter trening lørdag var det allerede planlagt at vi skulle finne på noe.

– Så tenkte vi «OK, hvorfor ikke slå det sammen med å invitere Fram Barn og Ungdom også?» De gjorde en vanvittig god innsats ved å komme til Notodden og backe oss. Da hadde vi lyst til å invitere dem på en grillpølse og litt sosialt samvær dagen før kampen mot Brattvåg. Og så mobiliserer vi alle sammen på søndag, sier Lunov. 

– Er det bare barne- og ungdomsavdelingen som er invitert? 

– Nei, alle som er glade i Fram og kan tenke seg å hilse på gutta eller slå av en prat. Alle er velkomne til å motta litt grillmat fra Tom Jarle, og så skal vi sørge for to striper ketchup på søndag, sier Lunov – og sikter til den berømte pølseboden. 

Assistenttrener Armin Ghasemi viser G14-trener Jan André Christiansen sin takknemlighet etter støtten A-laget fikk mot Notodden.

Og selv om det i utgangspunktet er pølsene som skal på grillen, er det ikke utenkelig at det er lov å grille Lunov litt også, for de som måtte brenne inne med noe. 

– Er du forberedt på å få noen tøffere spørsmål også fra de som møter opp? 

– Ja, selvfølgelig! Det er veldig velkomment. For folk der ute har sikkert mye meninger om ting og tang i Fram. Det er ikke noe som er bedre enn å prate om det, og lytte, sier Lunov. 

Haakon Lunov ønsker å gjengjelde gesten fra Fram bredde.

I spillergruppa håper man på godt oppmøte, både blant spillerne i barne- og ungdomsavdelingen og ellers. 

– Vi ønsker å gi litt tilbake til publikum som kommer på kampene våre, og bygge en relasjon til dem utenfor banen også, sier Marcus Hällström. 

– Det er alltid godt å samle Fram-familien, sier Liiban Ahmed. 

– Vi står sammen i med- og motgang, supplerer Pa-Madou Jatta.