topp_banner

Tror Fram kan overraske

Arne Sagaas har vært med på opprykk fra 3. divisjon med Fram (2008-sesongen), og også spilt mot Jerv forrige gang lagene møttes (2014-sesongen). Fram-gutten var på Pors-kampen lørdag med hele familien, og håper på like god stemning under dagens cup-kamp.

– Det er alltid moro å kjenne den ordentlige Fram-stemningen og høre Fram-sangen. Kanskje spesielt morsomt som spiller, men også fra tribunen, sier Sagaas.

Han tror hjemmelaget kan overraske mot Eliteserielaget.

-På papiret ser det ikke lett ut, men i en enkeltkamp er ikke avstanden mellom lagene altfor stor. De har vist tidligere at de kan slå ut eller være nær ved å slå ut Eliteserielag, mener den tidligere Fram-spillere.

Selv husker han godt forrige gang Fram møtte Grimstad-laget. Da var han en av midtbanekrigerne.

-Det var egentlig litt ergerlig at vi ikke rykket opp den sesongen. Vi var ikke noe dårligere enn dem den sesongen følte jeg. Det var mye tilfeldigheter som avgjorde.

 Kanskje vil tilfeldighetene helle Frams vei denne gangen. Fram-kaptein, Petter Nilssen Einarson, forteller at laget skal i hvert fall gjøre sitt beste for at det blir en artig kamp for publikum.

-Vi har alltid lyst til å gjøre en bra prestasjon, og til denne kampen gleder vi oss veldig. Det er stort å få møte et Eliteserielag, og få føle på det nivået. Dette er en kamp vi kan slippe oss løs, sier kapteinen.

Nilssen Einarson syntes det var veldig artig å få spille med et så stort og flott publikum som på lørdag.

-Det var helt fantastisk, og å høre publikum heier gir en ekstra boost, avslutter han.