topp_banner

Fram-damene sponser fotballen

Visste du at IF Fram har ei damegruppe? De kaller seg Fram-damene og ble startet i januar 2020. Gruppa er for damer som er glade i Fram, og som har lyst til å møte andre damer som er glade i Fram. På grunn av pandemien har det vært litt til og fra med møter, men nå er Fram-damene tilbake for fullt.

– Vi møtes en gang i måneden og da er det mye skravling og latter, forteller Tone Johanne Huseby.
Hun er et av åtte styremedlemmer, som hastebehandlet et par positive saker i forrige uke.

– I april hadde Fram-damene et veldig fint møte med hovedtreneren for fotballen, Haakon Lunov, og når vi i forrige uke hørte at de forsøkte å få inn en erstatter for mange skadde spillere, så tenkte vi at vi kanskje kunne hjelpe til, sier Huseby.

Dermed har gruppa nå innvilget et sponsorbeløp til fotballgruppa, og nyankomne Pa-Modou Jatta er (i hvert fall delvis) sponset av Fram-damene.

– På møtene våre har vi forskjellige «aktiviteter». Det kan være et foredrag eller litt intern Fram-informasjon fra leder i hovedstyret. Vi har også god, gammeldags bingo, lodder eller quiz. Alle tar med seg en liten ting som premie, og dermed samler vi inn litt penger hver gang, forklarer Heidi Marlen Bakke, som også sitter styret.

Fram-damene ønsker også å gi litt til juniorgruppene i klubben – og denne gangen har de laget en utfordring til både fotball- og håndballgruppa. Under NM-kampen mot Ørn Horten i Framparken i morgen, deler de ut et lite pengebeløp til det fotball-laget og det håndball-laget som lager mest lyd gjennom kampen.

– Vi sponser veldig gjerne juniorlagene i Fram, og denne gangen fant vi en morsom måte å gjøre det på, som kommer mange til gode og som skaper stemning. Det var jo veldig mange som fikk med seg hvor flinke barna var i borgertoget på 17. mai, avslutter Bakke.