topp_banner

Fordel Fram – uansett

Cup er cup, mål er mål og ballen er rund – klisjeer er fritt vilt når Ørn Horten står på motsatt banehalvdel i torsdagens NM-oppgjør. Kampen skal avgjøres, og går det til ekstraomganger og straffespark kan det fort bli seine kvelden i Framparken.

– Blir det mørkt er det vi som vet hvor måla står, ler Johan Gulliksen, som selv har spilt for Horten-laget en halv sesong i senere tid – fram til en skade satt ham på sidenlinjen en lang periode.

Nå er han imidlertid klar til å lage mål mot tidligere lagkamerater.

– Bakover har vi vært veldig solide, så vi må forsøke å komme tilbake i flytsonen framover også – forsøke å skape mer, forklarer Gulliksen.

Vi håper å se slike scener fra Johan Gulliksen når Ørn kommer på besøk torsdag for å spille 1. runde i Norgesmesterskapet.

Mens Fram rykket ned i fjor, rykket Ørn Horten opp, men Fram har startet sesongen godt, mens gjestene har slitt mer i PostNord-ligaen.

– Vi har en positiv innstilling til kampen og går selvsagt for seier. De spiller på et nivå vi ønsker å spille på, så nå må vi vise at vi kan matche det, sier spissen, som også tidligere har spilt tøffe kamper mot Ørn Horten. Han erindrer humrende at han til og med skal ha blitt buet ut i en bortekamp forrige periode han spilte for Fram.

Man ønsker aldri at noen skal bli buet på, men om Gulliksen blir det fordi han har scoret for Fram – er det helt greit – også selv om det blir langt utpå kvelden.

Kampen mot Ørn starter kl 18:00