topp_banner

G19 videre i NM etter 2-1 seier over Jerv

Med ett drømmeskudd rett i krysset fra 35 meter sørget spissen Martin Henriksen for at Frams G19 lag er videre i NM etter en 2-1 seier over juniorlaget til eliteserielaget Jerv.

Over 100 tilskuere hadde møtt opp på Framparken for å se første runde i junior NM, hvor Frams juniorlag møtte Jerv. Kampen startet med at hjemmelaget raskt tok kontroll på kampen, med høyt press og gode kombinasjoner offensivt, og det var særdeles rettferdig at Fram tok ledelsen 1-0 etter flott spill. Daniel Bråthen og Philip Leander Ask sentret seg elegant gjennom Jerv-forsvaret og Bråthen kunne enkelt sette inn 1-0 fra kloss hold.

Sjansene kom på rekke og rad, men det ble med det ene målet for hjemmelaget, før Jerv jobbet seg inn i kampen igjen, noe som resulterte i utligning ett stykke ut i omgangen.

Andre omgang fortsatte som den første – jevnspilt og tett med tøffe dueller og forholdsvis sjansefattig.

Det gjorde nevnte Henriksen noe med, da han like godt fant ut at han skulle sørge for en særdeles sterk kandidat til årets mål på Framparken – fra 35 meter banket han ballen i krysset, til stor glede for tilskuerne og lagkameratene.

«Som spiss vet jeg jo hvor målet er og jeg kjente jeg traff godt og det var utrolig deilig å se ballen treffe krysset» – Henriksen om seiersmålet sitt.

Omgangen fortsatte deretter slik den startet, jevn og tett uten de store sjansene, selv om både Henriksen og Erik Santos hadde muligheten til å sette den berømte spikeren i kisten, men en god Jerv-keeper sørget for at spenningen sto seg helt til dommeren blåste av kampen

«I dag er vi disiplinerte og spiller en solid kamp, Jerv holder ett høyt nivå og jeg er stolt av spillerne» – trener Andreas Drugge etter kampen

Fram er nå klare for andre runde i NM, motstander er ikke klar, matchvinner Henriksen har ingen drømmemotstander:

«Bare vi får hjemmebane mot ett lag med lang reisevei så de må ha en lang kjøretur hjem etter å ha tapt her i Framparken, så er jeg fornøyd»