topp_banner

FORAN 1. SERIERUNDE

Fram møter Start 2 i Framparken tirsdag

Så er det klart for serieåpning for guttene våre i 3. div. – nærmere bestemt i Norsk Tipping-ligaen avd. 4. I morgen – tirsdag kl.17.00 – er Start 2 motstander i Framparken.

Lørdag innledet Pors seriespillet med klare 3 – 0 over nyopprykkede byrival Urædd. Sistnevnte hadde den tidligere ikke ukjente Odd-spissen Olivier Occean i sine rekker, men det holdt ikke til å få nettkjenning mot en av opprykksfavorittene.

De andre 4 kampene lørdag ga følgende resultater:

Express – Follo: 1 – 2

Vindbjart – FK Eik: 0 – 1

Sarpsborg 08 2 – Mandalskameratene: 3 – 3

Randesund – Sprint-Jeløy: 1 – 1

I kveld kl. 19.00 møter Halsen Fredrikstad 2 borte. Halsen virker i bra form nå, og Roger Iversens gutter er etter 2 kvalifiseringer klar for første ordinære runde i NM. Så spørs det om formen og kvaliteten er god nok til å ta poeng i «Plankebyen». Man må i så fall heve seg betraktelig fra fjorårets halvspilte sesong, da guttene fra Bergeskogen bare tok ett av sine 16 poeng på bortebane – og tapte 1 – 7 i Fredrikstad mot kveldens motstandere! Følgelig får hjemmelaget favorittstempelet her.

I morgen avslutter så frammane 1. serierunde mot Start 2, som i fjor havnet midt på tabellen i sin avdeling. Det er 14 år siden Fram sist spilte på nivå 4, og håpet blant oss etter det bitre nedrykket i fjor er selvsagt at guttene våre gjør oppholdet i 3. div. kortest mulig. Treningskampene må sies å ikke akkurat ha styrket oss i troen, men seieren mot 2. div.-laget Moss forrige søndag var i hvert fall oppløftende!

Tradisjonen tro – for å si det slik – har trenerjobben i Fram før sesongstart de siste sesongene vært preget av å få samspilt et i stor grad nytt lag. Det er ikke gjort i en håndvending, men etter en god del treningskamper får vi håpe brikkene begynner å falle på plass for trener Haakon! Om de gjør det, får vi et svar på i morgen kveld når rekruttene til OBOS-laget fra Kristiansand kommer på besøk i Framparken.

Lykke til – både på og utenfor banen!

                                                                                                         Leiv Harald Bakke