topp_banner

Unggutt med erfaring fra toppfotballen

I Uno Pedersen (21) får vi en spiller i ung alder med mye erfaring fra toppfotballen. Han har vært en del av Mjøndalen i mange år, og kommer til oss fra Moss og spill i PostNord-ligaen der. Og sånn setter passer han bra i rekrutteringsprofilen vår – en ung og godt skolert spiller som har masse uforløst potensiale.

– Vi vet at vi har miljøet til å kunne utfordre og pushe Uno sitt spill og karriere videre, og det tror jeg han har følt på også da han har vært med oss i en periode. Nå starter jobben med å få stabilitet og fokus i hverdagen, sier Haakon Lunov


Uno har slepne ferdigheter og en god venstre fot. Han forstår samspillet med andre, og da han får bygd relasjonene med de andre kan han slå virkelig blomst.

– Han har giftige offensive ferdigheter og en bedre avslutningsfot enn folk kanskje tror. Han kan bekle flere posisjoner på banen, men vi vil nok se ham oftest på venstre wingback.

Uno har gått rett inn i gruppa og funnet sin plass og trivsel i garderoben. Blir det full match med Larvik, Fram og på banen kan vi se frem til mye moro sammen med Uno.

Vi ønsker Uno velkommen til Fram og Larvik!

  • A-lag Elite
    PORS