topp_banner

Tildelt «Honorært lederstipend 2021»

På NFF Vestfolds kretsting tidligere denne uken, skulle IF Frams Quiterio Alamo fått tildelt NFF utmerkelsen «Honorært lederstipend 2021». Quiterio var ikke tilgjengelig og ble svært overrasket da han mottok prisen før treningskampen på Månejordet i dag.

Prisutdeler var NFF Vestfolds seniorrådgiver Ole Petter Tufte. Prisen består av NFFs diplom og et stipend på kr. 5.000,-

Prisen deles ut til personer som har gjort en formidabel innsats i fotballen gjennom mange år – noe man trygt kan si at Quiterio har gjort. Det er to «ildsjeler» i hver av landets 18 fotballkretser som får denne utmerkelsen av NFF sentralt, hvert år. Quiterio er altså i celebert selskap sammen med 35 andre prisvinnere.


Her kan kan du se en video fra utdelingen.

Her kan du lese NFF Vestfolds begrunnelsen: