topp_banner

En fighter med gode ferdigheter

Vi er veldig glade for at Daniel Bråthen (17) har valgt å bli en del av oss i 2022, men på mange måter er det en del av tilfeldighetenes spill også. Noen ganger stemmer det bare for begge parter, og så er det greit.

Daniel har vært en del av Sandefjord i flere år og har hospitert en del med A-laget der. Han var også sterkt ønsket med videre der, men da deres 2.lag ikke evnet å rykke opp til 3.div er det naturlig at flere spennende unge spillere ser etter en bedre kamparena å strekke seg mot. Og det finnes hos oss.

I Fram har vi jobbet hardt med å bygge opp et profesjonelt treningsmiljø og kultur de siste sesongene. Og dette sammen med et seniormiljø som stimuli for spillere i alderen 17-20 år, så vet vi at vi kan være et fullverdig tilbud til enhver toppklubb sammenlignet med å være 3./4.valg i en posisjon i en klubb.

– I Daniel får vi en fighter med gode ferdigheter, sier Haakon Lunov. – Forutsetningene hans for å ta store steg fort er definitivt tilstede, og så trenger han å jobbe med stabiliteten og kvaliteten i helheten av spillet sitt på alle parametre. For å klare dette handler det om kontinuitet i treningsarbeidet, og denne reisen starter nå.

Historien til mange toppspillere viser fort en annen vei enn bare en reise i en toppklubb, og av og til ukonvensjonelle valg. Tidlig stimuli fra seniorfotball er også en parametre for suksess. Et tøft valg av Daniel og familien – en god match med Fram – hva vi håper blir et godt og riktig valg for alle parter.

Vi ønsker Daniel velkommen til Fram og Larvik!