topp_banner

Kvello valgte Fram

Har du allerede sett noen av våre treningskamper i år, er sjansen ganske stor for at du har hørt stemmen til Kasper Kvello (25). Oslo-gutten, med bakgrunn fra blant annet Lyn, Ready, Årvoll og Nordstrand, er av det sultne slaget som også er flink til å push og veilede sine medspillere.

Vi tok en prat med trener Haakon Lunov om nysigneringen.

– Trenger du energi en dag og litt påfyll av å se muligheter og gjøre maks ut av det du kan, så kom ned på Fram og ta en prat med Kasper. Her har vi funnet en person som gir mye av seg selv både til gruppa og seg selv for å få til det han vil, forteller Lunov.

– Vil du se en kamp eller treningsøkt hos oss i år så er jeg trygg på at du vil høre Kasper. Han pusher og veileder folk, og så tror vi at vi kan hjelpe han til å få maks utbytte av denne kommunikasjonen. Da vil han bidra med en komponent i et teamarbeid ute på en fotballbane vi har vært på let etter.

– Det sier på mange måter seg selv at innsats og tilstedeværelse er to kvaliteter hos Kasper. Han har stor arbeidskapasitet, og sammen med erfaring både i alder og år på banen, får vi inn en stabil og solid spiller som skal gi trygghet til våre unge spillere utpå der.

Kasper er midtbanespiller og kommer til Fram fra Lyn. Der har han vært i 1,5 år, men fikk aldri noen offisiell kamp for Oslo-klubben på grunn av Koronapandemien.

– Sulten til Kasper matcher bra med vårt miljø også, og han er tydelig på sitt ønske om at vi skal pushe hans spill videre. Da er målet at vi vil få se prestasjoner på banen som samsvarer med våre målsetninger som klubb.

Vi ønsker Kasper velkommen til Fram og Larvik!

  • A-lag Elite
    PORS