topp_banner

Bevisst valgt sterke motstandere

Fram har gått på flere tap i treningskamper den siste tiden mot sterke motstandere fra divisjonen over oss. Det har Fram-trener Haakon Lunov en baktanke med.

Lørdag ble det tap 6-0 borte mot Kvik Halden, et lag vi tidligere har møtt i PostNordligaen. Før det ble det tap både mot Bærum og Arendal, sistnevnte et av lagene som satser mot toppen i PostNordligaen.

– Vi har matchet oss tøft, bekrefter Fram-trener Haakon Lunov.

Det har han en baktanke med.


Selvtillit

For Lunov er ikke like opptatt av resultatene i treningskampene som det fansen er.

– Vi har ikke vunnet noen poeng og vi har ikke tapt noen poeng, sier han.

Flere titalls prøvespillere har vært i aksjon de siste månedene og nå har han signert de spillerne han vil ha. Lunov har også latt unge fremadstormende juniorspillere fått slippe til i preseason.

– Det er ikke det som er viktig (resultatene), men det går selvsagt litt på selvtilliten. Det prater vi åpent om, forteller han.

For han jakter nå på at laget skal ta steg framover.

– Vi kunne spilt mot lag fra 3. og 4. divisjon. Da ville vi fått resultater, men du blir ikke bedre av det. Vi jakter på å bli bedre, fastslår han.

Han mener det er flere positive ting å fokusere på.

  • Fram har vist at de holder et veldig høyt nivå i sin divisjon.
  • Den nye rekrutteringen er spennende.
  • De har spilt lengre perioder mot tøffe motstandere der de har klart å holde nivået.

Treningsleir

Allikevel biter han seg merke i at de ikke klarer å holde nivået mot Kvik Halden lørdag og slipper inn tre mål i hver omgang.

– Det er en vekker. Mange av våre spillere har ambisjoner om å spille på et nivå opp. Da er dette en øyeåpner, mener han.

Torsdag reiser Fram til Danmark på treningsleir. Der blir de til søndag. Her skal de også spille en treningskamp, men motstanderen er for øyeblikket ikke klar.

– Vi må puste rolig og jobbe hardt videre. Jeg har troen på de spillerne vi har. Vi må bare jobbe hver og en. Det er mye uforløst potensiale i spillerne våre, mener han.