topp_banner

Brahian har signert

Fram Fotball har nå signert en spennende spiller i Brahian Mosquera, som vi håper vil kunne bidra positivt både på og utenfor banen. Brahian er i utgangspunktet en forsvarsspiller med fortid i Sandefjord, Pors, Halsen og Runar.

Haakon Lunov forteller: -Da vi slet litt med antallet på trening i fjor høst til å kunne trene helhet, viste Fredrik Purser og Halsen storhet til å sende noen spillere på trening hos oss. Og da kom Brahian inn som et friskt pust både på og utenfor banen. Og det er mennesket Brahian som først og fremst slår deg, med hans smil og latter.

– Og så finner man fort ut at han også har en veldig god og solid innsats og tilstedeværelse i treninger, og da har vi funnet ut gjennom inngangen til pre-season at vi har lyst til å gå veien sammen videre denne sesongen. Og det gleder oss veldig at Brahian har lyst til det, sier Lunov.

Lunov beskriver Brahian som en fyr som gir god energi til miljøet, både i garderoben og på treningsfeltet hver dag.

Brahian Mosquera i treningskampen mot Sandefjord 5. februar

– Vi tror vi kan hjelpe han videre med fotballkarrieren, fordi det bor mye uforløst i han, og klarer vi og han å få ut dette så kan det bli veldig bra og moro.

– Brahian spiller med rå kraft og passion i spillet, og da han kommer tett i duellspillet er han vond å møte. Han er også gjennombruddshissig på siste 1/3 og vet hvor målet står.

Vi ønsker Brahian og hans familie velkommen til Fram Larvik!

Fram Fotball har pr i dag har vi 11 spillere på kontrakt – det er følgende:

Brahian Mosquera – forsvarer
Batu Sowe – forsvarer
Thomas Kongerud – forsvarer
Jonas Bruusgaard – midtbane
Marius Jacobsen – forsvarer
Daniel Flaathe Simonsen – midtbane
Johan Gulliksen – angriper
Miguel Vieira – keeper
Musa Dubois – angriper
Petter Nilssen Einarson – midtbane
Magnus Holthe – keeper

Neste treningskamp spilles lørdag 12. februar. Da møter vi Kjelsås på Månejordet kl 12:00