topp_banner

U-19 landskamp i Framparken

Tirsdag kl. 15.00 er det U-19 landskamp i Larvik og Framparken. Norge – Georgia. Møt opp, et meget spennende norsk lag spiller gruppefinale i Framparken. Vi håper virkelig de norske spillerne skal få føle støtten fra Larviks befolkning. Og for larvikspublikummet er det en en unik sjanse til å se store talenter og noen av norges neste landslagsmenn på nært hold. 

Landslagssjef Pål «Paco» Johansen sier følgende på NFF sine sider: » Nå skal vi til Framparken hvor vi tidligere har spilt mot Fram Larvik. Det er en litt mindre, men mer intim arena. Jeg tror det kommer mye folk. Jeg håper folk fra Larvik og Vestfold tar turen for å se gruppefinalen. Det er ikke ofte man har det her. Det kan bli en stor fest, sier Paco.»

Norge har mange profiler allerede der en del gjør seg gjeldende i norsk eliteserie og en del har tilhold hos store internasjonale klubber. Leo Hjelde i Leeds har vært i Leeds sin PL kamptropp de to siste helgene. Odin Thiago Holm (Vålerenga) og Andreas Schjelderup (FC Nordsjælland) er begge på eksklusiv liste over Europas topp 60 største talenter i sin årsklasse.

Norge nedstablet Wales 5-0 i forrige kamp, der Oscar Bobb fra Manchester City scoret første, deretter fulgte Seedy Jatta (Vålerenga), Odin Thiago Holm (Vålerenga) Kaptein Kristian Malt Arnstad (Anderlecht) og Bryan Solhaug Fiabema (Chelsea) opp med scoringer. 

Keeper Isak Solberg som så langt har holdt nullen i EM kvalifiseringen holder til i Tottenham. Her er det mye spennende å se på for Larviksfolk i alle aldere. 

På tirsdag er det verdt å gå litt tidligere fra jobb, eller kanskje du allerede har høstferie. Og for skoleelever er det en fin høstferie aktivitet, gratis er det også. 

Det blir premier til det klubblaget som gjør mest ut av seg og heier best fra Jernbanetribune siden. Det er meldt strålende kampvær og sol. 

Under er norges meget sterke tropp. 
Norge spiller U19 landskamp i Larvik, da blir det gøy å vise fram at Larviksfolk møter opp og støtte landslaget. 
 

12. oktober klokken 15.00: Georgia – Norge, Larvik Stadion

Troppen

Isak Solberg – Tottenham
Leander Øy – Sarpsborg 08
Jørgen Sveinhaug – Lillestrøm
Uranik Seferi – Skeid
Max Williamsen – Kristiansund
August Frobenius – Sporting Lisboa
Leo Fuhr Hjelde – Leeds
Nikolai Hopland – Aalesund
Mathias Løvik – Molde
Andreas Schjelderup – Nordsjælland   
Mathias Emilsen – Vålerenga
Tobias Gulliksen – Strømsgodset
Christos Zafeiris – Grorud
Kristian Arnstad – Anderlecht
Odin Thiago Holm – Vålerenga
Isak Hansen-Aarøen – Manchester United
Oscar Bobb – Manchester City             
Sondre Auklend – Åsane
Jacob Dicko Eng – Vålerenga
Bryan Fiabema – Chelsea
Seedy Jatta – Vålerenga